Ads 468x60px

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Φοιτητική τιμή και… στα μπουζούκια!

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Μπορεί να λένε πως οι Έλληνες όσο κι αν δυσκολεύονται θα βγουν να διασκεδάσουν γιατί είναι στο dna τους, όμως ο φετινός χειμώνας προβλέπεται πολύ δύσκολος και για τον λόγο αυτό οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων θέλοντας να κρατήσουν τον κόσμο στα μαγαζιά τους και να μην «βαράνε μύγες» σκέφτονται να κατεβάσουν τις άλλοτε παράλογες τιμές τους.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του ΕΤ, η μείωση στις φιάλες ουίσκι που τώρα η τιμή τους είναι κατά μέσο όρο στα 200 ευρώ, θα φτάσει μέχρι και το 50%.
Επίσης «αντίο» λέμε στην ελάχιστη κατανάλωση, αφού πλέον μπορείς να πληρώσεις εισιτήριο και να μην πάρεις ποτό εκτός κι αν αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή εισόδου.
Επίσης καθιερώνεταιφοιτητική τιμή στις φιάλες όταν οι καταναλωτές είναι φοιτητές. Τώρα αν θα ζητάνε και πάσο στα μπουζούκια… άγνωστο!!!
Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος , επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου «Αστέρια» όπου τραγουδούν ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης επινόησε την φοιτητική τιμή στην φιάλη και τονίζει πόσο «στενά» είναι τα πράγματα φέτος.
Τις τιμές σκέφτονται να μειώσουν και στην «Ακτή Πειραιώς» όπου θα εμφανίζονται Μαχαιρίτσας, Μπουλάς, Ζουγανέλης, Σταρόβας, Κούτρας και Πασχαλίδης.
Με είσοδο δέκα και είκοσι ευρώ και χωρίς την υποχρέωση κατανάλωσης ποτού θα μπορέσει κάποιος να απολαύσει την Τάνια Τσανακλίδου στον «Ζυγό» από τις 14 Οκτωβρίου.
Σε μείωση τιμών25-30% προσανατολίζεται και ο επιχειρηματίας του κέντρου «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» Βαγγέλης Κουρομηνάς, ο οποίος όμως δεν έχει ακόμα κλείσει τον καλλιτέχνη που θα ανοίξει φέτος το μαγαζί του.
Μειώσεις σκέφτονται να γίνουν και στο «Αθηνών Αρένα» όπου θα εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με τους Onirama αλλά και στο «Διογένης » όπου θα τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος με guest τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ υπάρχουν σκέψεις και για special offers.
Στο «Gazarte» πάλι έχουν διαμορφώσει ζώνες με διαφορετικές τιμές και άλλα τιμή για τους όρθιους ενώ δεν έχουν ελάχιστη κατανάλωση.
15, 25 και 35 ευρώ αντίστοιχα θα πληρώσει κάποιος για τις παραστάσεις της Γαλάνη με τον Vassilikoαπό τις 14 Οκτώβρη.
Στο «Gazarte» η φιάλη ουίσκι έχει 80 ευρώ αφού ο θαμώνας πληρώσει το εισιτήριο του και το κρασί 30. Το ποτό 10 και 8 ευρώ και το αναψυκτικό 5.
Πηγή: star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin