Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σίσσυ Χρηστίδου: "Ήταν αδύνατο να αρνηθώ στην πρόταση να κάνω πρωινό"


Λίγo πριν την επίσημη πρεμιέρα στο "Πρωινό ΑΝΤ1" η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε σε συνέντευξή της το παρασκήνιο της μεταγραφής της από τον ΑLPHA στο κανάλι του Αμαρουσίου.
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η παρουσιάστρια μίλησε για το αν ισχύει ότι αποχώρησε από τον ALPHA για οικονομικούς λόγους.
"Όχι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με τον ALPHA το οικονομικό θέμα το είχαμε λύσει από τον Ιούνιο και δεν συζητήσαμε για αυτό, καθώς το κανάλι δεν είχε πρόθεση για περαιτέρω μείωση.Τον Σεπτέμβριο και ενώ δεν είχα καμία απάντηση από τον ΑLPHA, μου έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το πρωινό και μάλιστα επειδή έχω μάθει να λειτουργώ ως επαγγελματίας, ενημέρωσα τον ALPHA ότι θα πάω να συζητήσω την πρόταση. Και πάλι δεν είχα καμία απάντηση", τόνισε η ίδια στην εφημερίδα  Real News, διαψεύδοντας τα σενάρια που για οικονομικές διαφορές.
Πώς ένιωθε όμως η Σίσσυ, όσο καιρό δε γνώριζε το τηλεοπτικό της μέλλον; "Όπως καταλαβαίνεις όταν έρχεται ένα τόσο μεγάλο κανάλι και σου κάνει μια τέτοια πρόταση είναι πολύ δύσκολο να αρνηθείς. Ειδικά όταν είσαι επαγγελματικά μετέωρος. Όταν ο ΑLPHA μου ανακοίνωσε την συνέχεια της εκπομπής, εγώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1".

Πηγή: cosmo

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin