Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η Έλλη Κοκκίνου στα ...κόκκινα!


Η Έλλη Κοκκίνου, λίγο πριν βρεθεί για ακόμη μια φορά στην πίστα μοιράστηκε μαζί μας ένα πράσινο τσάι. Η Έλλη στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής της δεν παίζει με τίποτα. Αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά όλα όσα της συμβαίνουν, καθώς βιώνει ένα δύσκολο διαζύγιο, προσπαθώντας παράλληλα να διαφυλάξει τις λεπτομέρειες από τα media. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Είναι κάτι καθαρά προσωπικό και από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί που κάποτε θα μπορεί να δει όλα όσα έχουν γραφτεί, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί του. Κοίτα, πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Πολύς κόσμος έχει περάσει δύσκολους χωρισμούς, αλλά τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε για εμάς τους λόγους που βρεθήκαμε εκεί που βρισκόμαστε, που δεν αφορούν κανέναν άλλο, για αυτό και εμείς δεν δίνουμε καμία τροφή για σχόλια, όπως δεν κάναμε ποτέ, ούτε όταν ήμασταν μαζί». Η Έλλη, άλλωστε, σαν παιδί χωρισμένων γονιών έχει βιώσει ξανά την αντίστοιχη διαδικασία, σε άλλο ρόλο όμως, και αυτό της έχει διδάξει πολλά. «Ναι, έχω περάσει και πολύ άσχημα στο τραγούδι. Είναι μια σκληρή δουλειά, με την έννοια ότι είναι ψυχοφθόρα. Είναι δύσκολο να εκτίθεσαι, δύσκολο να δέχεσαι την κριτική. Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να δέχεσαι μια κακή και σκληρή κριτική από ανθρώπους που έχουν νεύρα και που νιώθουν ωραία να τη λένε στους άλλους. Ανεβαίνουν ψυχολογικά όταν θάβουν κάποιον άλλο. Αυτό τους κάνει να αισθάνονται σημαντικοί και ανώτεροι. Αλλά δεν είναι έτσι οι ανώτεροι άνθρωποι».

Ο λόγος που έχει σχολιαστεί περισσότερο τον τελευταίο καιρό, κάποιες φορές κακόβουλα, είναι επειδή τον τελευταίο χρόνο έχει σχέση με ένα μικρότερο άντρα (τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη). «Ναι, έχω δεχτεί κακόβουλα και άδικα σχόλια. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο» βάζει τελεία. Η νέα σχέση της Έλλης άρχισε να γίνεται γνωστή την ίδια εποχή που εκείνη τραγουδούσε το ολόφρεσκο «Ερωτεύτηκα». Ένα κομμάτι που βγήκε σε μια πολύ συγκεκριμένη φάση της ζωής της και φαινόταν λες και ο Φοίβος το είχε γράψει ειδικά για εκείνη. Χαμογελάει. «Ο Φοίβος απλώς έγραψε ένα τραγούδι πολύ θετικό, με πολλή ενέργεια. Εγώ σε εκείνη τη φάση δεν του είχα πει τίποτα. Κάτι όμως θα άκουσε, όταν έσκασε αυτή η βόμβα και το έγραψε. Δεν ήταν εύκολο να καταλάβει κάτι από μένα, γιατί όταν μπαίνω στο στούντιο, τα αφήνω όλα στην άκρη.».



To 2011 για τους περισσότερους ήταν μια δύσκολη χρονιά. Για την Κοκκίνου, όμως, έμοιαζε να είναι η χρονιά της. Είχε μια πετυχημένη σεζόν με τις εμφανίσεις της με τον Βασίλη Καρρά, την είδαμε σε ένα νέο, τηλεοπτικό ρόλο στο Greek Idol που σχολιάστηκε θετικά, την είδαμε ευτυχισμένη μέσα σε μια νέα σχέση. Η Έλλη, βέβαια, ξεκαθαρίζει πως δεν το έζησε ακριβώς έτσι. «Αν κάνω έναν απολογισμό, μπορώ να πω πως ήταν μια χρονιά που μου έφερε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, πολύ κλάμα για πολλά θέματα προσωπικά, πολύ άγχος και μεγάλους προβληματισμούς. Ήταν μια χρονιά που πλήρωσα λάθη του παρελθόντος, προσωπικά πιο πολύ και επαγγελματικά, τα οποία αναγνώρισα, αλλά, από την άλλη, έφερε και αρκετά καλά και μου πρόσφερε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Δεν μπορώ να έχω παράπονο. Από το χαστούκι με πήγαινε στο χάδι. Ήταν λίγο σκοτσέζικο ντους, αλλά υπήρχε μια ισορροπία».


tvnea

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin