Ads 468x60px

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Λ. Γαβαλάς: Ζητάει δημόσια συγνώμη και δηλώνει: “Ό,τι έχω βγάλει το έχω βάλει ενέχυρο για την εταιρεία μου!”

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν η εταιρεία του μπήκε στο άρθρο 99 περί πτώχευσης, τα χρήματα που χρωστά στην εφορία, τους ανθρώπους που τον εγκατέλειψαν και το νέο του ξεκίνημα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.Αν και πολλοί δεν περίμεναν να δουν τον άνθρωπο που άλλαξε τη μόδα στην Ελλάδα, με την καλή ζωή, το υψηλό γούστο και την εκλεπτυσμένη αισθητική να φθάσει στην πτώχευση, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο “Down Town”: “Συμβαίνει όμως. Συμβαίνει παντού. Ούτε κι εγώ το περίμενα. Γι’ αυτό ακριβώς και είχα αποκτήσει αξιοπιστία στις συναλλαγές μου στην Ελλάδα. Αναφορικά με το λούσο, όμως, θέλω να σου πω πως δεν υφίσταται. Εγώ γελοιοποιώ τα πράγματα. Ακόμη και το λούσο. Και αυτό το έχει καταλάβει ο κόσμος. Το να έχω δηλαδή ένα αγγλικό αυτοκίνητο, γιατί συνεργαζόμουν με πέντε αγγλικές εταιρίες και ήθελα όταν έρχονταν εδώ οι εκπρόσωποί τους να τους μεταφέρω με ένα αγγλικό αυτοκίνητο, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω... Εξάλλου δεν είμαι ο άνθρωπος που πηγαίνει στα μπουζούκια και ξοδεύει εκατομμύρια σε λουλούδια, δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου τυχερά παιχνίδια, δεν σκέφτηκα ποτέ να ξοδέψω τα χρήματά μου σε βαρβιτουρικά και ουσίες που στοιχίζουν”.

Στην ερώτηση τι θα έκανε σήμερα αν τα πράγματα είχαν έρθει διαφορετικά, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε: “Μέχρι πριν από ενάμισυ χρόνο θεωρούμουν επιτυχημένος επιχειρηματίας. Τώρα θα πω ότι ήμουν ο πιο τολμηρός. Ο άνθρωπος που πίστευε πολύ στην Ελλάδα. Είμαι ελληνιστής και τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω επενδύσει σε τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά μου!”.Για τους πελάτες που είχε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να τους πληρώσει, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: “Εγώ ήθελα να είμαι κοντά στον πελάτη. Και σε κάποιους από αυτούς που τους δημιούργησα πρόβλημα τους ζητώ συγνώμη και είμαι σίγουρος ότι επανορθώνω σιγά σιγά, μέχρι να μηδενίσω το πρόβλημά τους” και πρόσθεσε: “Η εφορία έχει όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία στα χέρια της. Εγώ δεν κράτησα τίποτα για 'μένα. Ό,τι έχω βγάλει το έχω βάλει ενέχυρο για την εταιρεία!”Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θέλω κι εγώ να φτωχύνω ως άνθρωπος. Για να μου γίνει το πάθημα μάθημα, να μην έχω ξανά αυτή την υπεραισιοδοξία στη ζωή μου. Θέλω να πιάσω πάτο. Εντελώς”.


Για την απόφασή του να πει το “ναι” στον ΑΝΤ1, δήλωσε: “Όταν άρχισε να μου λείπει το γέλιο από τη ζωή μου. Με έβλεπα στον καθρέφτη και δεν γελούσα. Κάποιοι άνθρωποι έγιναν βίαιοι και απάνθρωποι απέναντί μου. Εκείνοι όμως που παρέμειναν ζεστοί και περιμένουν πράγματα από εμένα είναι πολύ περισσότεροι, γι’ αυτό είπα “Λάκη, κάτι πρέπει να κάνεις εδώ. Με αυτούς πρέπει να ζεις και να πορεύεσαι”. Το λάθος μου ήταν η υπεραισιοδοξία που είχα για τη χώρα μου. Και να σου πω και κάτι; Επί 28 χρόνια και τις εφορίες μου πλήρωνα και χρήματα στο χώρο της μόδας διακίνησα. Ε, έλεος, ας κάνω και εγώ καμιά ζημιά!”Τέλος, στην ερώτηση αν έκλαψε το τελευταίο διάστημα, απάντησε: “Βέβαια! Από χαρά, που είμαι ερωτευμένος... Το μόνο που καταφέρνει να με ισορροπεί σήμερα είναι το ότι είμαι ερωτευμένος. Αυτό σημαινει πως βρήκα χρόνο για τον εαυτό μου!”.


tlife.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin