Ads 468x60px

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ώρες αγωνίας για Ε. Μανωλίδου και Α. Γεωργιάδη!

Δύσκολες ώρες περνά η οικογέναια της Ευγενίας Μανωλίδου, αφού για ακόμη μια φορά το οικογενειακό βιβλιοπωλείο του συζύγου της Άδωνη Γεωργιάδη και το αδελφού του Λεωνίδα τυλίχθηκε στις φλόγες.Όπως διαβάσαμε στο newsit, γύρω στις 10:30 ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων μπήκαν στον πεζόδρομο της Λόντου, όπου βρίσκεται εστιατόριο και είπαν στους πελάτες του να σηκωθούν για λίγο από τα καθίσματά τους.
Στη συνέχεια απειλώντας τον ιδιοκτήτη ότι θα κάψουν το μαγαζί του, τον ανάγκασαν να τους αφήσει να συνδέσουν μία μπαλαντέζα που είχαν μαζί τους με την πρίζα. Στην μπαλαντέζα συνέδεσαν τροχό με το οποίο έκοψαν ένα κομμάτι από το σιδερένιο ρολό του βιβλιοπωλείου.

Στη συνέχεια πέταξαν μέσα αναμμένα στουπιά και βόμβες μολότοφ προκαλώντας ταραχή στον κόσμο που βρισκόταν εκεί. Μία μολότοφ πέρασε μέσα στον ημιόροφο του βιβλιοπωλείου καίγοντας βιβλία.Η οικογένεια του Άδωνη είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη από το περιστατικό και κυρίως η Ευγενία που έχει πολύ φιλικές σχέσεις με τον αδελφό του συζύγου της Λεωνίδα. Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο έχει καεί αρκετές φορές ως τώρα.
newsit.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin