Ads 468x60px

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Πατατοσαλάτα

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing


Συστατικά
4 μέτριες πατάτες (περίπου 750 γρ), 1 σέλερι ψιλοκομμένο, ½ Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη, ¼ του φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 κ.σ μουστάρδα, 1 κ.γ ξίδι, αλάτι, πιπέρι, 1 αυγό βρασμένο

Τρόπος μαγειρέματος
1 Πλύνε τις πατάτες και κόψε τις σε μικρά κυβάκια, αφήνοντας τη φλούδα τους. Σε μια κατσαρόλα βράσε τις πατάτες για 20-25 λεπτά. Στράγγιξε καλά
2 Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη μαγιονέζα, το σέλερι, το πιπέρι, το κρεμμύδι, τη μουστάρσα, το ξίδι, αλάτι και πιπέρι
3 Πρόσθεσε τις πατάτες και το αυγό και ανακάτεψε ελαφρά να ανακατευτεί. Βάλε στο ψυγείο να δροσίσει για αρκετές ώρες


Και... καλή όρεξη!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin