Ads 468x60px

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Τα πιο hot φορέματα της αγοράς: Sexy, chic, girly! Δες τις βιτρίνες ...

To να αναδεικνύεις τη θηλυκότητά σου είναι κάτι αυτονόητο που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη μόδα. Γυναίκα είσαι κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Άλλωστε η μόδα πολλές φορές επιβάλλει trends και τάσεις που δεν θα τις χαρακτήριζε η κομψότητα. Συγκράτησε πως η κομψότητα είναι σαφέστατα ένας τρόπος έκφρασης της θηλυκής σου πλευράς. Και δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε υπερβολές και σε περίπλοκους συνδυασμούς για να αρέσεις αφού ένα φόρεμα στη σωστή γραμμή για το σωματότυπό σου μπορεί να φανεί σωτήρια λύση και να κλέψεις τις εντυπώσεις!
Η fashion editor, Σοφία Σούζα, που αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου για να είσαι θηλυκή, δροσερή και sexy σου συγκέντρωσε σε ένα άρθρο όλα τα φορέματα της σεζόν για να επιλέξεις ποιο σου αρέσει καλύτερα!Ρίξε μια ματιά. Κι αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες κάνε "κλικ" πάνω στην φωτογραφία και θα βρεθείς αυτόματα να διαβάζεις ό,τι χρειάζεσαι... Chic φορέματα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου τον Χειμώνα που έρχεται και θα ικανοποιήσουν κάθε πιθανή προτίμηση. Στενές γραμμές που φέτος εκπλήσουν ευχάριστα και έντονα χρώματα. Συνδύασέ τα με ψηλές γόβες ή πέδιλα κι αμέσως θα νιώσεις τη θηλυκή σου πλευρά να χτυπάει το κουδούνι!

Το φόρεμα είναι ένα από τα πιό κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Δες εδώ επιλογές που "εκπροσωπούν" την πιο sexy και θηλυκή πλευρά της μόδας. Στράπλες, mini, διαφάνειες και έντονα prints έρχονται να σε ντύσουν ώστε να βγεις εκεί έξω και να ανάψεις φωτιές.

Φορέματα εμπριμέ και μονόχρωμα, σε παστέλ τόνους αλλά και σε πιο έντονα χρώματα, σε αυστηρές αλλά και loose γραμμές είναι εδώ για να απογειώσουν  την girly διάθεσή σου. Κι αν είσαι πιο κοντά σε αυτή τη γραμμή που μπορεί να φορεθεί πολύ πιο εύκολα από τις υπόλοιπες μέσα στη μέρα σου θα  σου προτείνω το αγαπημένο στιλ για φέτος που είναι έντονο loose φόρεμα με γκρί σκούρο καλσόν και boyish ίσια παπούτσια.
tlife.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin