Ads 468x60px

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Oι διάσημοι εκφράζουν τη λύπη τους από το twitter για τον Steve Jobs!

Αναμφισβήτητα η είδηση της ημέρας είναι ο θάνατος του Steve Jobs. Αν γέμισε το timeline των Ελλήνων μία φορά στο twitter με ό,τι αφορά στον ιδρυτή της Apple, σκέψου τι έγινε στην Αμερική! Ο Steve δεν μας άφησε μόνο τα καταπληκτικά προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τις χρυσές συμβουλές του για μια πετυχημένη καριέρα ή καλύτερα μια ευτυχισμένη ζωή!
Πολλές από αυτές τις ατάκες του τις twitt-αρουν σήμερα οι διάσημοι όλη μέρα! Μέσα από το twitter στέλνουν και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια.Ο Ashton Kutcher τα έκανε και τα δύο. 'Εστειλε και τις ευχές στην οικογένεια και στην εταιρεία αλλά twitt-αρε και ατάκες του! Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι στενοχωρήθηκε πολύ, όπως λέει κι ο ίδιος για κάποιον που δεν γνώρισε ποτέ του. Να σημειωθεί ότι ο Ashton είναι tech freak!
O Jim Carrey κάνοντας πάντα χιούμορ έγραψε: "Ο Steve Jobs ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Θα ζει για πάντα στον σκληρό μου δίσκο!"
Ο Αrlond Schwarzenegger: O Steve ζούσε το όνειρο της California, κάθε μέρα της ζωής του. Άλλαξε τον κόσμο και ενέμπνευσε όλους εμάς!
Η Denise Richards: Τόσο λυπημένη για τον Steve Jobs. H καρδιά μου και η αγάπη μου πηγαίνει στην οικογένειά του...
Κάτι ανάλογο έγραψε και η Eva Longoria...
Aκόμη και η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton έγραψε στο twitter της: "Είμαι τόσο λυπημένη από την είδηση για τον Steve Jobs. Ήταν μία διάνοια κι ένας από τους πιο καινοτόμους ανθρώπους στη γη. Άλλαξε τον κόσμο με πολλούς τρόπους."
Kαι ο Bill Gates βέβαια που υπήρξε και ανταγωνιστής του αλλά και φίλος τους έγραψε μεταξύ άλλων:
“Με θλίψη έμαθα πως ο Στιβ Τζομπς πέθανε. Η Μελίντα (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ απευθύνουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και σε όλους όσους άγγιξε το έργο του. Ο Στιβ κι εγώ συναντηθήκαμε πριν από 30 χρόνια και από τότε έχουμε υπάρξει συνάδερφοι, ανταγωνιστές αλλά και φίλοι. Σπάνια βλέπουμε στις μέρες μας έναν άνθρωπο με τέτοια επιρροή, η οποία θα παραμείνει για πολλές γενιές ακόμη”.
tlife.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin