Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ - Οι προβλέψεις της εβδομάδας: 13Νοε-19Νοε


ΚΡΙΟΣ
Επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους την Κυριακή και ακούστε ό,τι σας προτείνουν, γιατί ο λόγος κάποιων έχει βαρύτητα. Ωστόσο αποφύγετε να εμπλακείτε με δουλειές που δε θα τελειώσετε.
Δευτέρα και Τρίτη το σπίτι σας μοιάζει να είναι το πιο ασφαλές καταφύγιο, όμως δε θα λείψουν ούτε τα απρόβλεπτα, ούτε και η δυσκολία να μπορέσετε να συνεννοηθείτε με την οικογένειά σας.
Τις επόμενες δυο μέρες από τη μία απελευθερώνεστε απ’ ότι σας εμποδίζει να εκφράσετε τη δημιουργική σας διάθεση, ενώ από την άλλη το τρίγωνο Άρη/Δία για σας που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, σας ωθεί να διοχετεύσετε όλη την ενέργειά σας στο χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να έχετε οφέλη, όχι μόνο ηθικά.
Την Παρασκευή, πρωτοτυπήστε, δείξτε διάθεση συνεργασίας και μη συνερίζετε τους φίλους σας αν θέλουν να σας παρασύρουν σε ουτοπιστικά ταξίδια.
Το Σάββατο εργασία και χαρά η οποία μάλλον θα σας ικανοποιήσει.


ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιος φίλος μπορεί να σας ξυπνήσει συναισθήματα που θα σας αποδιοργανώσουν ψυχικά την Κυριακή. Ακολουθείστε τις πρακτικές συμβουλές που σας προτείνονται για να βρείτε ισορροπίες.
Τις δυο επόμενες μέρες απρόβλεπτες συναντήσεις, επικοινωνία που άλλοτε σας ανεβάζει τη διάθεση κι άλλοτε σας προβληματίζει, ενώ μικρές μετακινήσεις σας ηρεμούν. Καλύτερα ενημερωθείτε από πολλές πηγές πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.
Την Τετάρτη, ο επιφανειακός συναισθηματισμός απέναντι σε οικογενειακά πρόσωπα δε θα βοηθήσει τις σχέσεις μαζί τους, ενώ την Πέμπτη το τρίγωνο Άρη/Δία για σας που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, θα δώσει ώθηση σε σχέδια ζωής ή αισθηματικές αποφάσεις που υπόσχονται αίσιο τέλος.
Την Παρασκευή, μικρές διαφωνίες δε θα μειώσουν την παραγωγικότητά σας, όμως ας είστε όσο γίνεται προσγειωμένοι για όσα θέλετε να κατακτήσετε στο χώρο της καριέρας.
Τέλος το Σάββατο, όσο λιγότερο αναλυτικοί και πρακτικοί είστε απέναντι στο ταίρι σας ή στα παιδιά, τόσο πιο εύκολα θα αποφύγετε συγκρούσεις μεταξύ σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την Κυριακή μπορεί να βρεθείτε σε δίλλημα αν θα πρέπει ν’ ακολουθήσετε τις προτάσεις φιλικού προσώπου για ένα στόχο σας, όμως η διαίσθησή σας φωνάζει, ότι δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή.
Τη Δευτέρα και Τρίτη κάθε τι που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, επιφυλάσσει εκπλήξεις, μικρές δυσκολίες στη διεκπεραίωση τους αλλά και ξόδεμα με τη συναίνεση αγαπημένων προσώπων.
Την Τετάρτη προσφέρετε ένα δώρο σε ένα φίλο ή στον εαυτό σας, έστω κι αν είναι ευτελούς αξίας αλλά ικανό να σκορπίσει χαμόγελα ψυχής.
Το τρίγωνο Άρη/Δία την Πέμπτη, για σας που είστε γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, σας γεμίζει με ενέργεια και θάρρος, ώστε να καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια οικογενειακή υπόθεση.
Τις δυο τελευταίες μέρες της εβδομάδας οι υπερβολικές προσδοκίες και η υπεραισιοδοξία σας αποδιοργανώνουν.
Παρόλα αυτά η στροφή σε σπιτικές δραστηριότητες θα μειώσουν κάθε οικογενειακή αναταραχή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ήρεμη ζωή την Κυριακή επιβάλλεται έτσι κι αλλιώς από την ίδια την ψυχική σας διάθεση. Οι ευαίσθητες πλευρές του χαρακτήρα σας θα βγουν στην επιφάνεια πολύ καλύτερα, αν φροντίσετε κι εκείνους που σας χρειάζονται.
Από τη Δευτέρα η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας κι έτσι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας όμως απρόοπτα και δυσκολίες στις σχέσεις σας δε θα λείψουν.
Ακόμα κι αν έχει σκαμπανεβάσματα η διάθεσή σας την Τρίτη, το καλύτερο είναι να μιλήσετε ευθέως για ό,τι σας απασχολεί.
Την Τετάρτη, ας φανείτε συνετοί σε έξοδα που γίνονται προκειμένου να νιώσετε καλά. Κάθε τι περιττό θα γίνει ενοχλητικό.
Την Πέμπτη εσείς που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Άρη/Δία, μπορεί να έχετε εφικτά αποτελέσματα σε μια δυναμική πρόταση που θα μπορούσε να υλοποιηθεί μέσα σε συλλογικό περιβάλλον.
Τις δυο τελευταίες μέρες της εβδομάδας, οι πρακτικές αγορές θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και παράλληλα αποφύγετε συγκρούσεις με το στενό περιβάλλον.


ΛΕΩΝ
Οι κοινωνικές δραστηριότητες με φιλικά πρόσωπα θα ήταν το καλύτερο για σας την Κυριακή. Αν πρόκειται να πάρετε μια απόφαση που αφορά μια επένδυση για το μέλλον σας, καθυστερήστε το.
Τη Δευτέρα και Τρίτη οι ρυθμοί σας μειώνονται, όμως δεν είναι σίγουρο ότι οι εξωτερικοί παράγοντες θα σας αφήσουν στην ησυχία σας. Όσο πιο διακριτικά κινηθείτε, τόσο πιο εύκολα θα φτάσετε στο ζητούμενο που ψάχνετε.
Από την Τετάρτη η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να προωθήσετε μια συνεργασία, αρκεί να μην υπερβάλλετε για το κατόρθωμά σας ενώ την Πέμπτη το τρίγωνο Άρη/Δία, για σας που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο θα σας δοθεί η ευκαιρία να θέσετε σε εφαρμογή τις επαγγελματικές σας ικανότητες ή τα ταλέντα σας και να αποκομίσετε οφέλη.
Την Παρασκευή παρότι αναλαμβάνετε να φέρετε σε πέρας κάποιες υποχρεώσεις, οι δικοί σας ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο δε θα μείνουν ευχαριστημένοι.
Έξοδα σας περιμένουν το Σάββατο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να θέσετε όρια σε εκείνους που είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί απέναντί σας, ειδικά την Κυριακή και κυρίως να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας.
Τρίτη και Τετάρτη, οι φίλοι σας ή η συλλογική δουλειά προέχει, όμως νιώθετε ότι πρέπει να απολογηθείτε στο ταίρι σας ή σε άτομα της οικογένειας που φαίνεται να μην ικανοποιούνται ή να μη στηρίζουν τις προσπάθειές σας.
Αν έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, με το τρίγωνο Άρη/Δία, εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που προκύπτουν για να αυξήσετε τις πιθανότητες να υλοποιήσετε ένα όνειρο, ένα όραμα, ένα ταξίδι που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία σταδιακά.
Την Παρασκευή, ίσως δείτε πιο ξεκάθαρα πόσα πράγματα είστε σε θέση να αναλάβετε και να τελειώσετε. Μην απογοητευτείτε αν κάποιοι δε σας υποστηρίζουν ή σας αποδιοργανώνουν ανούσια.
Τέλος το Σάββατο, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας οπότε ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας και έτοιμοι για όλα μέσα στο μήνα που θα κυλήσει.


ΖΥΓΟΣ
 Οι συναντήσεις της Κυριακής είναι μάλλον ιδεολογικού περιεχομένου παρά για να διασκεδάσετε και μόνο.
Αντίθετα τη Δευτέρα και την Τρίτη το βλέμμα σας στρέφεται στον επαγγελματικό στίβο, όπου έχετε να αντιμετωπίσετε ένα συνεργάτη που θα σας εκνευρίσει και οικογενειακές καταστάσεις που θα σας πιέσουν. Εσείς πάντως, θα κάνετε κάποιες έξυπνες κινήσεις, προκειμένου να κατανοήσετε τις προθέσεις ατόμων που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.
Την Πέμπτη, για σας που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Άρη/Δία, σημαντική ευκαιρία προκύπτει που θα δώσει ανάσα στις οικονομικές σας συναλλαγές, όμως ο ενθουσιασμός σας ας κρατηθεί σε χαμηλούς τόνους και μακριά από περίεργους.
Την Παρασκευή, αξιοποιείστε τις επαφές σας γιατί έχουν να σας προσφέρουν πληροφορίες προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας.
Το Σάββατο παρότι νιώθετε ικανοποιημένοι για την πορεία της εβδομάδας, κάποιος συνεργάτης σας θα σας αναστατώσει. Παρακάμψτε το και βρείτε την ηρεμία σας κοντά στην οικογένεια.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άλλα έχετε προγραμματίσει την Κυριακή κι άλλα σας προκύπτουν ξαφνικά. Μάλλον θα πρέπει ή να μοιραστείτε στα δυο ή να ακολουθήσετε τους ρυθμούς σας και να είστε ψύχραιμοι σε οποιαδήποτε παρεμβολή.
Τη Δευτέρα ακόμα κι αν δημιουργηθεί κάποιος εκνευρισμός, θυμηθείτε ότι η διάθεση για συνεργασία θα αποδώσει, αρκεί να μην κολλήσει η σκέψη σας.
Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας την Τρίτη κι όσο πιο λίγες υπερβολές κάνετε τόσο πιο εύκολα θα αποφύγετε και λάθη.
Την Πέμπτη, εσείς που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Άρη/Δία, οργανωθείτε με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας για να φτάσετε στην υλοποίησή τους σταδιακά.
Την Παρασκευή ενώ τα πάτε πολύ καλά στις επαγγελματο-κοινωνικές σας δραστηριότητες, κάποιοι από σας μπορεί να γκρινιάξουν κι αυτός που θα την πληρώσει είναι οι δικοί σας άνθρωποι.
Τέλος το Σάββατο, κινητοποιηθείτε δυναμικά αλλά μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δραστήρια και κοινωνική μέρα η Κυριακή, αρκεί να επιλέξετε τους σωστούς ανθρώπους στη σωστή τοποθεσία. Τη Δευτέρα οι συναισθηματικοί σας πόθοι περνούν από σαράντα κύματα, ενώ αντίθετα η δουλειά σας πηγαίνει ρολόι.
Την Τρίτη αφήστε καλύτερα τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, ειδικά αν χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις.
Αντίθετα την Τετάρτη, μια ευχάριστη συνάντηση μπορεί να σας οδηγήσει από συναισθηματικές υπερβολές έως και βαρεμάρα, με συνέπεια ν’ αφήσετε δουλειές στη μέση.
Την Πέμπτη εσείς του 1ου δεκαημέρου με το τρίγωνο Άρη/Δία, αδράξτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες αφού ο δρόμος που σας ανοίγεται προσφέρει αρκετές διευκολύνσεις ώστε να αναδείξετε τις ικανότητές σας και να συνεργαστείτε με αξιόλογα άτομα.
Η κούραση θα μπορούσε να περιοριστεί την Παρασκευή, αν δεν ξεκινήσετε πολλές δουλειές μαζί, ενώ το Σάββατο διασκεδάστε με αγαπημένα πρόσωπα και μην αφήσετε τους συναισθηματικούς ή οικονομικούς σας προβληματισμούς να σκοτεινιάσουν τη μέρα σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε την Κυριακή κι αν ακόμα αυτό δεν είναι εφικτό, κάποιες κοινωνικές επαφές μπορεί να σας χαλαρώσουν περισσότερο από το να μένατε εντελώς αμέτοχοι από συναναστροφές.
Τη Δευτέρα, οι εναλλαγές στη διάθεση του συντρόφου σας θα επηρεάσει και σας, αλλά κι ότι συμβαίνει γύρω σας.
Την Τρίτη, η δυσκολία επιλογής στο να ακολουθήσετε τη μία ή την άλλη συμβουλή δημιουργεί ανησυχία, ενώ την Τετάρτη, οποιαδήποτε ενοχλητική συμπεριφορά μπορεί να ξεπεραστεί αν τα γενναιόδωρα συναισθήματα δεν είναι επιφανειακά.
Αν έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, την Πέμπτη το τρίγωνο Άρη/Δία σας φέρνει κοντά σε μια επιτυχία που έχει σχέση με εκείνα που ποθείτε να αποκτήσετε και να εισβάλλουν ευχάριστα στη ζωή σας.
Την Παρασκευή για να αποφορτιστείτε, εκφράστε ευθέως ό,τι σας ενοχλεί και ίσως ξεκαθαρίσει μια κατάσταση που ήταν ενοχλητική.
Τέλος το Σάββατο, αποδράστε με το σύντροφό σας ή ανοίξτε το σπίτι σας για να υποδεχθείτε αγαπημένο πρόσωπο. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια πληροφορία δε θα μπορούσε να επισκιάσει την κυριακάτικη διασκέδαση ή τις συναθροίσεις με διάφορα άτομα με τα οποία ανταλλάσσετε πληροφορίες.
Πάντως τη Δευτέρα μια είδηση σας αναστατώνει για λίγο, ενώ διάφορες δουλειές σας εξελίσσονται με επιτυχία.
Την Τρίτη, ναι μεν έχετε ένα σωρό πράγματα να κάνετε, όμως ένα διάλλειμα θα ήταν αναζωογονητικό για να φροντίσετε τον εαυτό σας.
Από την Τετάρτη η Σελήνη απέναντί σας, δημιουργεί μικρές δυσκολίες με το σύντροφό σας για ζητήματα καθημερινά.
Με το τρίγωνο Άρη/Δία την Πέμπτη, εσείς που έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, πιθανόν να έχετε μια πρώτη εικόνα σχετικά με την εξέλιξη ενός στόχου σας. Το περιβάλλον σας είναι έτοιμο να σας στηρίξει.
Η Παρασκευή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ το Σάββατο, έχετε άμεση ανάγκη από ξεκούραση. Αφήστε τους δικούς σας να σας κανακέψουν.


ΙΧΘΥΕΣ
Για μια ευχάριστη Κυριακή προσκαλέστε τους αγαπημένους σας ή ασχοληθείτε με ό,τι σας διασκεδάζει μέσα στο σπίτι σας.
Από τη Δευτέρα θα έχετε την ανάγκη να φροντίσετε το ταίρι σας ή τα παιδιά σας, όμως άλλοτε κάτι θα σας εκνευρίσει ή θα σας αγχώσει κι άλλοτε θα απολαύσετε ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές.
Την Τρίτη εκείνο που θα κάνει να "ταξιδέψετε" μακριά από την καθημερινότητα, είναι να ασχοληθείτε με ένα χόμπι σας ή μια δημιουργική δραστηριότητα.
Την Τετάρτη προκύπτουν αρκετές δουλειές τις οποίες μάλλον τις δέχεστε ευχάριστα, απλά μην ξεχαστείτε με την κουβέντα σε διάφορες συναντήσεις που θα έχετε.
Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο με το τρίγωνο Άρη/Δία, πιθανόν να ξεκινήσετε μια συνεργασία, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή τις ικανότητές σας.
Πείτε όσο λιγότερα γίνεται την Παρασκευή, ειδικά αν δεν είστε έτοιμοι να τα υλοποιήσετε, ενώ το Σάββατο τα επιχειρήματα σας πιάνουν τόπο, έστω κι εν μέσω μικρών εντάσεων.

Πηγή: astrology

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin