Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καμμένος:"Ο Σαμαράς εκβιάστηκε και από το εσωτερικό και το εξωτερικό"


Αμετακίνητος στις θέσεις του ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας, εμφανίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Flash και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κ.Καμμένος χρησιμοποίησε σκληρά λόγια και είπε ότι ο κ.Σαμαράς εκβιάστηκε από κάποιους προκειμένου να πει το ναι στην κυβέρνηση συνεργασίας.

"Είμαι αποφασισμένος να πάω και σπίτι μου αν χρειαστεί. Δεν θα συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις και να δεσμεύσω τις επόμενες γενιές. Να με διαγράψουν. Γιατί δεν με διαγράφουν από τώρα; Αν θέλουν να νομιμοποιήσουν το πρώτο μνημόνιο ας με διαγράψουν. Είμαι βέβαιος ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκβιάστηκε και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό.", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Τον εκβίασαν δημόσια. Όταν έβγαινε ο κ. Παπαχελάς και του έλεγε ότι θα είναι υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας αν δεν συναινέσει δεν είναι εκβιασμός; Δεν υπέκυψε όμως αφού είπε ότι δεν θα υπογράψει."

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβληθεί κομματική πειθαρχία και άφησε υπονοούμενα για υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ λέγοντας: "ο κ. Σταμάτης και ο κ. Τασούλας έχουν άλλες δεσμεύσεις."

Είπε ότι αν περάσει η 2η δανειακή σύμβαση η ΝΔ δίνει συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου.

Όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στις επόμενες εκλογές με δικό του κόμμα είπε ότι: "Οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ με την στήριξη των σημιτικών του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν υπο τον Παπαδήμο να κάνουν το μνημονιακό κόμμα.Έτσι φυσικά και θα δημιουργηθεί ένας άλλος πόλος."

Και κατέληξε λέγοντας: "Εαν επικρατήσουν οι νεοφιλελεύθεροι που θέλουν υποταγή στο μνημόνιο γιατί δεν ανακαλούν και της διαγραφή της κας Μπακογιάννη;"
Πηγή: newsit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin