Ads 468x60px

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Η-τσούλα-δασκάλα-μου.com".


Καθηγήτρια διαχειριζόταν πορνοσάιτ με... καθηγήτριες

Και μάλιστα χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή που της παρείχε το Γυμνάσιο που εργαζόταν.
Η Χάιντι Κέσλιν είχε προσέξει στο παρελθόν ότι τα αγόρια στις τάξεις που δίδασκε πρόσεχαν ελάχιστα αυτά που τους έλεγε και πολύ περισσότερο αυτά που τους... έδειχνε.

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή τους έξοδο! - Φωτογραφίες


Πιο ερωτευμένοι και χαλαροί από ποτέ φαίνεται πως είναι αυτήν την περίοδο η Ελενή Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το γνωστό ζευγάρι δεν κρύβει πια τον έρωτά του και κάνει κοινές εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δυο τους βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο “Βοτανικό” που τραγουδά η Μαρινέλλα και η κουμπάρα και καλή φίλη της Ελένης, Νατάσα Θεοδωρίδου, έκατσαν πρώτο τραπέζι πίστα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

"Με λένε Βαγγέλη" απόσπασμα 28/11/2011 - Video

Chelsea - Liverpool 0-2 Video

Εκατομμυριούχος ζει με 1.200 ευρώ τον μήνα


Ο Καρλ Ράμπεντερ επέστρεψε τα πλούτη του στους φτωχούς

Μια πράξη φιλανθρωπίας τεράστιου βεληνεκούς αποτελεί αναμφισβήτητα μια εικόνα σπάνιας ομορφιάς, για να είναι αληθινή.

Ωστόσο για τον 49χρονο Αυστριακό εκατομμυριούχο επιχειρηματία, Καρλ Ράμπεντερ, υπήρξε μια απόφαση ζωής, η οποία του επεφύλασσε την αποκωδικοποίηση του υπαρξιακού γρίφου της αληθινής ευτυχίας.

Πανικός σε λεωφορείο - Γδύθηκε και φώναζε: ''Θα σας γαμ... όλες''


Τρομακτικό ταξίδι στην εθνική οδό.
Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, που είχε μαζί του ψαλίδι, έμεινε με το εσώρουχο και απειλούσε τις άτυχες γυναίκες που βρίσκονταν μέσα...

Δεν μπορούσαν να φανταστούν τον εφιάλτη που έζησαν, οι επιβάτες του λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 20:00΄από Αθήνα προς Λαμία. Το περιστατικό περιέγραψε επιβάτιδα του λεωφορείου.

Βουλευτές... βολευτές - Πόσα βάζουν στο χέρι κάθε μήνα


- 5.934,87 ευρώ η μέση βουλευτική αποζημίωση
- Εχουν αυτοκίνητο, δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, δεν πληρώνουν σε ΜΜΜ και καράβια 
- Το αφορολόγητό τους φτάνει το 68%!
- Ολα τα προνόμια, τα επιδόματα και τα έξτρα που απολαμβάνουν

Arsenal - Manchester City 0-1 Video

Ελεύθερος με 200.000 εγγύηση ο Εφραίμ για την υπόθεση του Βατοπεδίου


Προσωρινά ελεύθερος, λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ύστερα από πολύωρη απολογία ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Ο ηγούμενος Εφραίμ βρήκε 200.000 ευρώ (Έχει ο Θεός) και αφέθηκε ελεύθερος.

Hurts - Illuminated

Hurts, Illuminated, Μουσική, Music, Charts Greece, Top Hits Greece

Barcelona - Rayo Vallecano 4-0 Video

Lady Gaga:" Δεν έχω νιώσει ποτέ να με λατρεύει κάποιος από τους εραστές μου"


Η Lady Gaga φωτογραφήθηκε για το  Vanity Fair και αποκάλυψε πράγματα  για τον εαυτό της και για τους έρωτες της ζωής της και όχι μόνο. «Δεν έχω νιώσει ποτέ να με λατρεύει κάποιος από τους εραστές μου. Έχω ανικανότητα στο να νιώσω την ευτυχία με έναν άνδρα».

Spiegel για ευρώ : The Game Is Over


Απέτυχαν στα ''δύσκολα'' στο Eurogroup ενώ εξελίσσεται η μεγαλύτερη επίθεση των αγορών στην Ευρωζώνη.
- Ναυάγιο για την ''προίκα'' του Ευρωπαϊκού Ταμείου Σταθερότητας και για τη χρήση του υπερόπλου που ακούει στο όνομα Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα
- Με πτώση απαντούν τα ευρωπαικά Χρηματιστήρια και το Ευρώ
- Η Guardian φέρνει στο φως απόρρητη έκθεση της Κομισιόν και της ΕΚΤ για επερχόμενη ιταλική χρεοκοπία
- Στους Financial Times διευθυντές πολυεθνικών αποκαλύπτουν πως προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα από τη διάσπαση του ευρώ
- Διαβάστε τις εφιαλτικές προβλέψεις των διεθνών οίκων για τις οικονομίες της Γερμανία, Αγγλίας και Γαλλίας!

Napoli - Juventus 3-3 Video

H Ευγενία Μανωλίδου επιστρέφει στο " Master Chef"!


Παρά το γεγονός ότι το κανάλι της Μεσογείων ενοχλήθηκε πέρυσι με την Ευγενία Μανωλίδου, όταν η παρουσιάστρια προτίμησε να παρουσιάσει το " Dancing with the stars daily" -λόγω του θολού τοπίου που επικρατούσε τότε σχετικά με τη συνέχεια του Master Chef- φέτος φαίνεται ότι έκανε ένα βήμα πίσω.

Με τηλεόραση σύντομα ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Καλά πληροφορημένες πηγές μας ενημερώνουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πολύ σύντομα θα βρεθεί με τηλεόραση στο επιχειρηματικό του σχήμα.

Όλα τα βασικά για να tweetάρετε άνετα!


Όλοι όσοι ανοίγουν έναν καινούριο λογαριασμό στο twitter μπερδεύονται και στην αρχή δεν καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί.
Πρόσφατα μάλιστα το κοινωνικό δίκτυο έκανε και κάποιες αλλαγές μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τους χρήστες του.
Ετοιμάσαμε για εσάς έναν «οδηγό» με όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για να tweetάρετε χωρίς να μπερδεύεστε!

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Ο Λάκης και το κλουβί με τις τρελές 29/11/2011 - Video


Της... τρελής έγινε απόψε στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» καθώς οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν στην παρουσία του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.
Γιάννης Τσιμιτσέλης και Σωτήρης Καλυβάτσης πραγματοποίησαν guest εμφανίσεις στο πλατό, μετατρέποντάς το σε... κλουβί με τις τρελές.
Η βραδιά είχε κάτι από «FAB 5» καθώς οι τρεις κωμικοί έγδυναν και έντυναν συνεχώς τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για να τον μεταμορφώσουν σε «τεκνό».
Στο τέλος του σκετς έπιασαν όλοι μαζί το τραγούδι ενώ το κοινό δεν σταματούσε να επευφημεί και να χειροκροτεί.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Kim Kardashian: Ένα τρίτο πρόσωπο διέλυσε το γάμο της


Ποιος ήταν αυτός που οδήγησε το διάσημο ζευγάρι σε χωρισμό;
Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το περιβόητο διαζύγιο της Kim Kardashian βγαίνουν σιγά σιγά στον αέρα. Η νέα σεζόν του ριάλιτι της οικογένειας Kardashian ξεκινά και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό. έτσι, όπως όλα δείχνουν ο πραγματικός λόγος που οδήγησε σε χωρισμό το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν ένα τρίτο πρόσωπο και μάλιστα του στενού κύκλου της διάσημης persona.

Τα πιο αστεία fail video για το μήνα Νοέμβριο - Video

Αποκτήστε τους γλουτούς της Rihanna με τρεις κινήσεις


Τι κάνει το διάσημο κορίτσι για να διατηρηθεί σε φόρμα;

Μπορεί η Rihanna να είναι προικισμένη με ξεχωριστά γονίδια και ζηλευτό dna, αλλά το καλλίγραμο κορμί της δεν είναι μόνο αποτέλεσμα μίας καλής κληρονομικότητας. Το σοκολατένιο κορίτσι της showbiz έχει γλουτούς που θα ζήλευε και η πιο γυμνασμένη αθλήτρια τους οποίους όπως καταλάβατε απέκτησε με τον ιδρώτα της και τις ατελείωτες ώρες εκγύμνασης.

ΟΛΑ 12 - Τα καλύτερα του Θέμου 28/11/2011 - Video

Φρουροί - ρομπότ σε φυλακές της Νότιας Κορέας


Οι τρόφιμοι που σχεδιάζουν να αποδράσουν από τις φυλακές της πόλης Pohang της Νότιας Κορέας σύντομα θα πρέπει να αλλάξουν τα πλάνα τους γιατί θα έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι παραπάνω από σίδερα, τοίχους και συρματόσχοινα.
Κι αυτό γιατί το υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό ίδρυμα από τον νέο χρόνο θα έχει έναν νέο σύμμαχο κατά του εγκλήματος. Φρουρούς-ρομπότ που θα μπορούν να ανιχνεύσουν «ύποπτες» συμπεριφορές μεταξύ των φυλακισμένων.

Η εξομολόγηση του Σπυρόπουλου στη Μενεγάκη για το χωρισμό του - VIDEO


Αν και στην αρχή ήταν διστακτικός, στην πορεία η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να «ανοίξει» λίγο την καρδιά του Κώστα Σπυρόπουλου.
Με πολύ πρόσφατη την είδηση του ηθοποιού όσον αφορά στο χωρισμό του με την Έλενα Ασλάνη το κλίμα ήταν λίγο περίεργο. Η παρουσιάστρια κοιτώντας τον μέσα στα μάτια και ρωτώντας τον για τα νέα το θέατρο προσπαθούσε να καταλάβει τον ψυχισμό του. «Όταν πηγαίνω σε εκπομπές, πάντα στη διαδρομή σκέφτομαι “πρέπει να πω εκείνο”, “πρέπει να πω το άλλο”… Να το οργανώσω λίγο στο μυαλό μου… Σήμερα, για κάποιο λόγο, είπα “άσ’ το, ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει”. Αλήθεια σου λέω» της είπε κάποια στιγμή ο Κώστας Σπυρόπουλος.
Και πράγματι λίγα λεπτά αργότερα χωρίς δεύτερες σκέψεις και με πολύ θετικά συναισθήματα για την πρώην σύζυγό του μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τα συναισθήματά του.
Δείτε το βίντεο:

Συνομιλία Καϊλή - Βαξεβάνη στο Twitter: «Που πήγαν τα λεφτά των ΜΚΟ;»


Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από λίγους μήνες η καταγγελία της Εύας Καϊλή στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, ότι το κράτος εξακολουθεί να δίνει μισό δισεκατομμύριο δολάρια σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.
Σήμερα λοιπόν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε στο Twitter ότι ''ετοιμάζει ερώτηση και πάλι για τις ΜΚΟ και την χρηματοδότησή τους''.
Το tweet της Καϊλή ''κέντρισε'' το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος συνομίλησε με την βουλευτή για το θέμα.
Διαβάστε το διάλογό τους:

Κατέσχεσαν τα έπιπλα της Άντζελας Δημητρίου


Καινούργια περιπέτεια για την Άντζελα Δημητρίου.
Σήμερα το πρωί (Τρίτη 29 Νοέμβριου), τρεις δικαστικοί κλητήρες και ένας εισαγγελέας βρέθηκαν στο σπίτι της τραγουδίστριας προκειμένου να κατασχέσουν όλα της τα έπιπλα.

Νούμερα τηλεθέασης για τη Δευτέρα 28/11/2011

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Κεντρικά δελτία ειδήσεων (15-44)
Mega 33,2% (27,2%)
Ant1 21,6% (19,7%)
Star 11,0% (14,3%)
Alpha 18,2% (15,4%) (19.00-20.00)

Σκάι 8,3% (5,6%) (21.00-22.00)

Ανοίγει το πρώτο σχολείο SEX


Το Austrian School of Sex λίγο έξω από τη Βιέννη είναι έτοιμο να κάνει τους μαθητές του καλύτερους εραστές.  Οι εγγραφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το πρώτο μάθημα θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου.

ΔΕΗ: Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ για διαφήμιση


Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δώδεκα εκατομμύρια ευρώ προτίθεται να δαπανήσει ή ΔΕΗ με απόφασή της για διαφήμιση και μάλιστα με συναινετικές διαδικασίες.

Τέλος για Μπήλιω Τσουκαλά και «Μένουμε Ελλάδα»


Κατεβάζουν ρολά από αύριο το «Μένουμε Ελλάδα» και το «Εχει γούστο», καθώς λήγουν οι συμβάσεις των παρουσιαστών. Τελευταία εκπομπή παρουσίασαν σήμερα ο Γιώργος Αμυράς και η Ρένια Τσιτσιμπίκου ενώ το κοινό αποχαιρετά σήμερα και η Μπήλιω Τσουκαλά.

Ξεκινά η δίκη για το προσβλητικό εξώφυλλο του Focus


Έπειτα από δύο αναβολές, τον Ιούνιο και τον Αύγουστο, ξεκινά επιτέλους σήμερα - εκτός βέβαια κάποιου απροόπτου - η δίκη για το πολύκροτο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού ''Focus'', που χαρακτήριζε τους Έλληνες ''απατεώνες'' και απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει απρεπή χειρονομία.

Blackout 28/11/2011 - Video


"Του χουφτώματος" στο Black Out...
Η δεύτερη δοκιμασία του Black Out είχε και τα περισσότερα σχόλια από τους διαγωνιζόμενους...
Σκοπός ήταν να επιστρατεύσουν ό,τι μέθοδο χρειαζόταν για να μαντέψουν τις ηλικίες των ατόμων που βρίσκοταν στο σκοτεινό δωμάτιο...

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

"Απαγορεύεται ο αυνανισμός"


Παλαιότερα συνηθίζαμε να βλέπουμε ανακοινώσεις του τύπου "Απαγορεύεται το πτύειν"!
Πλέον που η συνήθεια αυτή μετριάστηκε και σχεδόν κόπηκε, οι ανακοινώσεις αυτού του τύπου έδωσαν τη θέση τους σε άλλες πιο... "σύγχρονες".

Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, όπου φοίτησε και το πριγκιπικό ζεύγος της Μ.Βρετανίας Κάθριν και Ουίλιαμ, σάστισαν όταν είδαν μια διαφορετική από τα συνηθισμένα ανακοίνωση έξω από τις τουαλέτες των ανδρών, που ενημέρωνε πως απαγορεύεται ο αυνανισμός!

Ξανά στα δικαστήρια Σαμπρίνα - Λιαδέλης


Νέο επεισόδιο στην κόντρα Σαμπρίνας - Παναγιώτη Λιαδέλη είχαμε σήμερα, με το πάλαι ποτέ ζευγάρι να «σφάζεται» για το παιδί του και, συγκεκριμένα, για το ύψος της διατροφής.

Η Σαμπρίνα ζητά 3.500 ευρώ κάθε μήνα, ποσό που ο πρώην σύζυγός της χαρακτηρίζει υπερβολικό. Μάλιστα, κατηγορεί την Σαμπρίνα ότι κάνει πολυτελή ζωή, έχει νοικιάσει ακριβό διαμέρισμα και πληρώνει 1.000 ευρώ στην νταντά.

Τα Muppets «εισέβαλαν» στο X Factor! - VIDEO


Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Κυριακής για το βρετανικό X Factor αφού τα Muppets «εισέβαλαν» στο πλατό και μάλιστα οι κλασικοί γκρινιάρηδες παππούδες Statler and Waldorf κάθισαν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής!
Ο Fozzy Bear έπιασε το κοντραμπάσο, ο Animal τα drums, η «ντίβα» Miss Piggy έκατσε στο πιάνο και όλοι μαζί συνόδευσαν τον τραγουδιστή Olly Murs ο οποίος ερμήνευσε το νέο του single «Dance With Me Tonight» δίνοντας μια μοναδική παράσταση.
Δείτε το VIDEO

O ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ ... ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ... ΚΑΤΩ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ !

ΦΑΓΑΝΕ... ΦΑΓΑΝΕ... - Video

Η ταχύτητα της Ελλάδας... - Σκίτσο


Η ξαδέρφη του Αριστοτέλη Ωνάση ψάχνει για φαγητό στα σκουπίδια


Απίστευτο, η ξαδέρφη του Αριστοτέλη Ωνάση, Όλγα ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια! Η εικόνα της 90χρονης Όλγας Ωνάση σκυμμένη σε κάδους σκουπιδιών προκάλεσε εντύπωση μέχρι και στους Γερμανούς με την Bild να την έχει πρώτο θέμα…

Ανοίγει ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες


Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα.
Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα;
Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα;

Κάρτα διαμαρτυρίας στο ΑΛΤΕΡ


Διέκοψαν τη ροή των επαναλήψεων, προκειμένου να γνωστοποιήσουν το μήνυμά τους.
Η ροή του προγράμματος του ΑΛΤΕΡ διεκόπη από τους εργαζομένους του σταθμού, την ώρα που έπαιζαν διαφημίσεις, προκειμένου να προβληθεί το συγκεκριμένο μήνυμα : "Οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ"!

Μετά από κάποια λεπτά, η κάρτα διεκόπη, προκειμένου να παίξουν μερικές διαφημίσεις και το μήνυμα συνεχίστηκε αμέσως μετά. Οι εργαζόμενοι του καναλιού είχαν το μεσημέρι συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν για περαιτέρω κινητοποιήσεις.

Η Μαριάννα Καλλέργη κι ο Αλεξέι από το Dancing on Ice, στο πρωινό ΑΝΤ1 - Video

Παίζει πιάνο μόνο με τα... εσώρουχα! - Φωτογραφίες



Έβαλε την γυναίκα του να διαφημίσει τα εσώρουχα της εταιρείας του, ημίγυμνη, πάνω σε ένα πιάνο.


Ο Michael Bublé ήταν ο πρώτος που είδε το «στεφάνι» του να ποζάρει με τις δαντέλες και τις διαφάνειες πάνω στα πλήκτρα και την πλάτη του πιάνου, με άνεση που θα ζήλευαν πολλά διάσημα top models, όμως η Luisana Lopilato, μόλις 24 Μαϊων, κατάφερε να το κάνει καλύτερα από όλες.

Έβλεπε βίντεο παιδικής πορνογραφίας κατά τη διάρκεια πτήσης! - VIDEO


Είχε πιστέψει ότι επειδή ταξίδευε πρώτη θέση θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του ωστόσο έκανε λάθος.

Το Marie Claire ανακηρύσσει το μοντέλο της χρονιάς!


Το Marie Claire ψηφίζει κάθε χρόνο το ομορφότερο μοντέλο παρουσιάζοντας έτσι την άποψη των αναγνωστριών.

Αθηνά Ωνάση: Μετέτρεψε σε ξενοδοχείο πολυτελείας το σπίτι της μητέρας της


Έχοντας ιδιαίτερα ανεπτυγμένο επιχειρηματικό πνεύμα και θέλοντας να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπου που η ίδια πιστεύει την περιουσία που έχει στα χέρια της, η Αθηνά Ωνάση μετέτρεψε την εξοχική κατοικία της οικογένειάς της στην τροπική Κένυα της Αφρικής σε πολυτελές ξενοδοχείο.

«Βραβείο» στη Bild για την πρόταση στην Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της


Μας προκάλεσαν να πουλήσουμε την Ακρόπολη και τα νησιά μας. Μας λοιδόρησαν, μας είπαν τεμπέληδες και δειλούς. Και στο τέλος, βραβεύτηκαν με το... Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο!
Η Bild έκανε το «μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ατόπημα της χρονιάς» όταν προέτρεψε την Ελλάδα να πουλήσει τα νησιά της για να ξεχρεώσει. Και γι’ αυτό «βραβεύτηκε» με το Ευρωπαϊκό Γαϊδουράγκαθο, το οποίο παρέλαβε στο Βερολίνο ο αρχισυντάκτης Νίκολαους Μπλόμε.

Η "κρύα" φάρσα του Ουγγαρέζου, που κατατρόμαξε την Μπεκατώρου - VIDEO


Την κυνηγούσε σαν Ρώσος μαφιόζος που του χρωστούσε χρήματα, για να της χαράξει το πρόσωπο! Παραλίγο να φύγει από το μπαλκόνι του καναλιού!
Τη φάρσα; που ετοίμασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την Μαρία Μπεκατώρου, η παρουσιάστρια θα την θυμάται για καιρό!
Ο Δημήτρης εισέβαλε στο κοντρόλ της πρωινής εκπομπής που παρουσιάζει η Μαρία, ως Ρώσος μαφιόζος, του οποίου χρωστάει χρήματα. Ο Ρώσος φώναζε και απειλούσε πως ήθελε να κάνει χαρακιές με το μαχαίρι του στο πρόσωπο της παρουσιάστριας, η οποία είχε μείνει άναυδη και έτοιμη να φύγει από το μπαλκόνι.
Δείτε το βίντεο:

Φονική κατάρρευση της γέφυρας Βόρνεο στην Ινδονησία - Video


Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσε κρεμαστή γέφυρα στο Βόρνεο της Ινδονησίας, ανακοίνωσε η Εθνική Υπηρεσία Αντιμετώπισης Καταστροφών.

Τριάντα εννιά άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν η γέφυρα, στον ποταμό Μαχακάμ τον μεγαλύτερο του Βόρνεο, κατέρρευσε τη στιγμή που αρκετά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες την διέσχιζαν.

Η Χ. Παππά απαντάει με νεύρα στην Ε. Παπαρίζου για τη vodka - Video


Λίγο πριν τελειώσει το 4ο κατά σειρά live του Dancing On Ice, δημιουργήθηκε μια νέα κόντρα στον αέρα ανάμεσα στην Χριστίνα Παππά και την Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή την παρατήρηση που έκανε η τραγουδίστρια στην ηθοποιό, επειδή αποκάλυψε στον αέρα πως στα παρασκήνια του σόου έπινε vodka!
Όταν τελείωσε το σόου, η Χριστίνα ήταν μες τα νεύρα.

Διευθύντρια κατήγγειλε μαθήτρια δημοτικού για φιλί


Η διαμάχη δύο κοριτσιών για το ποια προτιμά ο μικρός τους "Ρωμαίος" είχε εντυπωσιακές συνέπειες.

«Ήμουν κι εγώ στην παρέλαση»


Με αυτό το σύνθημα συγκεντρώνονται αυτή την ώρα πολίτες έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν σχετικά με τις διώξεις για τη ματαίωση της παρέλασης της 26ης Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα.

Παιδική διαφήμιση «αποκαλύπτει» πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης - VIDEO


Σάλο έχει προκαλέσει μια παιδική διαφήμιση στη Μεγάλη Βρετανία με Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο η οποία εμμέσως πλην σαφώς λέει πως τα δώρα της Πρωτοχρονιάς δεν τα φέρνει ο Άγιος Βασίλης αλλά η μαμά και ο μπαμπάς!
Εκατοντάδες γονείς εξέφρασαν τα παράπονά τους για το συγκεκριμένο σποτ αφού όπως υποστηρίζουν «χαλάει το όνειρο των παιδιών».
Μέχρι και σελίδα στο Facebook δημιούργησαν μέσω της οποίας ζητούν να κοπεί η διαφήμιση από την τηλεόραση. «Ευχαριστούμε που πετάξατε τη μαγεία του Άγιου Βασίλη στα σκουπίδια», αναφέρει ένα ειρωνικό σχόλιο.
Δείτε στο βίντεο τη διαφήμιση.

Πα-τέρας σκότωσε τον 3χρονο γιο του, βάζοντάς τον στο πλυντήριο


Για το συγκλονιστικό τέλος του 3χρονου Μπαστιέν ευθύνεται ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος τον έβαλε στο πλυντήριο με την δικαιολογία ότι ήθελε να τον τιμωρήσει για μια παιδική ανοησία που ο μικρός έκανε στο σχολείο.

Ρίγη ανατριχίλας έχει σκορπίσει στην Γαλλία, το συγκλονιστικό τέλος του μικρού Μπαστιέν από περιοχή στα βόρεια της χώρας, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά την μακάβρια "έμπνευση" που είχε ο ίδιος ο πατέρας του.

Το σεξ στο μπαλκόνι οδήγησε σε πτώση και διασυρμό


Μία άτυχη σύζυγος πλήρωσε ακριβά τις στιγμές πάθους σε ξενοδοχείο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Η νέα κόκκινη Φερράρι της Πάρις Χίλτον


Μια κόκκινη Σπάιντερ Φερράρι ήταν το απόκτημα της Πάρις Χίλτον στην τελευταία «Μεγάλη Παρασκευή» των προσφορών στις ΗΠΑ.

Για το νέο της αυτοκίνητο, η κληρονόμος έδωσε το "ευτελές" ποσό των 300.000 δολαρίων, κάτι που επιβεβαίωσαν άτομα του περιβάλλοντός της.

Focus: Οι Έλληνες προτιμούν το AIDS από την ανεργία!


Σε ένα ακόμη δημοσίευμα που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προχωράει η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Focus.

Μετά την Αφροδίτη της Μήλου και τα πρωτοσέλιδα που κατακρίθηκαν παγκοσμίως, το γερμανικό περιοδικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει, αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες εκτίθενται εν γνώσει τους στον φονικό ιό του AIDS, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να τύχουν καλύτερης «φροντίδας» από το κράτος.

Ο Καντάφι, η διαφυγή και το Ελληνικό διαβατήριο


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και εξόχως περίεργη πτυχή με ελληνικό ενδιαφέρον για τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την εκτέλεση του Μουαμάρ Καντάφι ξετυλίγει σε πρόσφατο δημοσίευμα η αξιόπιστη εφημερίδα “Independent”.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο "Μες στη καλή χαρά" - Video

Πρόταση γάμου στο Dancing on Ice - VIDEO


Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Πρόταση γάμου στον αέρα του «Dancing on ice» είδαμε απόψε προς μεγάλη έκπληξη όλων.
Η ζωή δεν σταματάει να μας ξαφνιάζει, και η πρόταση γάμου του Αλεξέι στην καλή του Μαριάννα Καλλέργη θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Tα top 5 αρώματα της σεζόν για τον άντρα !


Μόλις κυκλοφόρησαν στην αγορά. Δοκίμασέ τα και διάλεξε το δικό σου.
Αν το καλοσκεφτείς, είσαι διαρκώς σε αναζήτηση: ψάχνεις δουλειά, ψάχνεις σπίτι, ψάχνεις στο internet… και κάπως έτσι έφτασες κι εδώ. Λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της ζωής ίσως να μην μπορούμε να σου δώσουμε, αν όμως αυτό που αναζητάς είναι το επόμενό σου άρωμα, σίγουρα θα βοηθήσουμε.
Τα 5 αρώματα που ακολουθούν μυρίζουν υπέροχα και μετρούν μόλις 1 - 2 μήνες κυκλοφορίας (που σημαίνει πως δεν θα φοράς το ίδιο με τον διπλανό κύριο).
Ζήτησέ τα, μύρισέ τα και διάλεξε το δικό σου.

Ν. Μουτσινάς: Μείναμε λίγοι στον ALPHA κι είναι ωραία - Video

Πρωτοσέλιδα Κυριακάτικων εφημερίδων 27/11/2011

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Johnny Depp & Vanessa Paradis - Ballade de Melody Nelson

Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΝΕΡΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ...


ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!


ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΡΕ ΧΑΛΒΑ


Μ. Μπακοδήμου: Όλοι νιώθουμε μαλάκες - Video

Αρχαίο κρητικό νόμισμα «πουλήθηκε» για 479.000 δολλάρια


Την ίδια ώρα που το έγκυρο οικονομικό περιοδικό Economist σε πρωτοσέλιδό του δείχνει την κατάρρευση του ευρώ, σε διεθνείς οίκους για δημοπρασίες, «αναβίωσαν» αρχαία ελληνικά νομίσματα σπάζοντας όλα τα ρεκόρ με τις τιμές που απέσπασαν.

Έτσι με «ισοτιμίες» που προκαλούν ίλιγγο και κέρδη που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο σκληροί παίκτες της χρηματοπιστωτικής αγοράς, έκλεισε η δημοπρασία αρχαίων ελληνικών νομισμάτων που διεξήχθη από τον οίκο Morton & Eden LTD σε συνεργασία με τoν διεθνούς φήμης οίκο Sotheby’s.

The muppets - Σας έλειψαν; Επιστρέφουν! - VIDEO


Οι αγαπημένες κούκλες που μεγάλωσαν γενιές παιδιών, επιστρέφουν αυτή τη φορά σε ταινία.
Το "The muppets" θα βγει στους ευρωπαϊκούς κινηματογράφους την άνοιξη του 2012.

Πριν από την πρεμιέρα όμως, ο Kermit και η Miss Piggy σαν πραγματικοί αστέρες, εμφανίστηκαν σε τηλεμαραθώνιο που οργάνωσε το BBC για τα παιδιά.
Δείτε το βίντεο:

Την ευρωπαϊκή του περιοδεία ακύρωσε ο Τζορτζ Μάικλ λόγω ασθένειας


Ο τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ ακύρωσε τις υπόλοιπες συναυλίες της ευρωπαϊκής του περιοδείας, εξαιτίας ασθένειας. Ο τραγουδιστής, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο της Βιέννης, όπου νοσηλεύεται με πνευμονία.
Ο Τζορτζ Μάικλ αναγκάστηκε να αναβάλει στο παρά πέντε την εμφάνισή του στη σκηνή, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Εκεί διαγνώστηκε με «μεταδοτική πνευμονία».

LinkWithin