Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συνταγή: Ριγκατόνι 4 τυριά

Συστατικά
1 πακέτο ριγκατόνι (250 γρ.), 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος, 1 φλιτζάνι γάλα, 150 γρ. γκράνα παντάνο τριμμένο, 100 γρ. γκούντα τριμμένο, 100 γρ. έμενταλ τριμμένο, 100 γρ. blue cheese, 2 κ.γ κονιάκ, αλάτι και πιπέρι, μοσχοκάρυδο τριμμένο

Τρόπος μαγειρέματος
1 Βάλε την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μια κατσαρόλα να πάρουν μια βράση
2 Μόλις αρχίσει να αχνίζει πρόσθεσε όλα τα τυριά μαζί τριμμένα και ανακάτεψε καλά να λιώσουν μέσα στην κρέμα γάλακτος
3 Μόλις το μείγμα γίνει ομοιόμορφο πρόσθεσε αλατοπίπερο και τριμμένο μοσχοκάρυδο. Πρόσεξε το αλάτι γιατί είναι αλμυρά τα τυριά
4 Πρόσθεσε και το κονιάκ και κλείσε το μάτι της κατσαρόλας
5 Στο μεταξύ βάλε τα ζυμαρικά σου σε αλατισμένο νερό και ετοίμασέ τα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
6 Σέρβιρε με τη σάλτσα ζεστή


Και... καλή όρεξη!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin