Ads 468x60px

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η Δωροθέα Μερκούρη ντύθηκε Amy Winehouse στην πασαρέλα του Gaultier - Φωτογραφίες και VIDEO

Αφιερωμένο στο στιλ της Amy Winehouse που έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, ήταν το τελευταίο σόου του Jean Paul Gaultier που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Ανάμεσα στα μοντέλα του, που χαρακτηρίζονταν από το μακιγιάζ της Βρετανίδας σταρ και το εκκεντρικό χτένισμά της, ήταν και η Ελληνίδα Δωροθέα Μερκούρη. - VIDEO

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελληνίδα ηθοποιός και ο 59χρονος  Jean Paul Gaultier συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Παρίσι, όπου εκείνος, "γοητευμένος από την εμφάνιση και την προσωπικότητά της", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ξένο δημοσίευμα, της πρότεινε να είναι ένα από τα μοντέλα του στην επόμενη επίδειξη μόδας. Έτσι, η Δωροθέα εμφανίστηκε στην πασαρέλα -κρατώντας ένα τσιγάρο και φορώντας ρούχα από την συλλογή του σχεδιαστή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012.

Ο πατέρας της Winehouse, Mitch παρόλα αυτά δεν είδε με καλό μάτι την συγκεκριμένη επίδειξη. Σε μία περίοδο που ακόμα θρηνεί τον χαμό της πολυαγαπημένης του κόρης, θεωρεί κακόγουστο να γίνεται κάτι τέτοιο.
Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη και συντετριμμένη, σύμφωνα με τον ίδιο, με το αφιέρωμα αυτό που δεν είχε κανέναν ίχνος ευαισθησίας.





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin