Ads 468x60px

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Κρητικός διεκδικεί τον τίτλο του ωραιότερου άντρα! - VIDEO και φωτό


Για την Σεούλ και τα καλλιστεία «Manhunt International» αναχώρησε ο Γιάννης Παντελακάκης, ο 30χρονος γυμναστής από τα Χανιά που εκπροσωπεί την χώρα μας στον διαγωνισμό και θα «κυνηγήσει» τον τίτλο που κατέκτησε το 1994 ο επίσης κρητικός Νίκος Παπαδάκης.

Ο Manhunt Intʼl μαζί με τον Mr.World αποτελούν τους δύο μεγαλύτερους διαγωνισμούς που αφορούν άνδρες καθώς συμμετέχουν σε αυτούς οι ομορφότεροι άνδρες της υφηλίου με στόχο να διακριθούν και να ξεχωρίσουν στο παγκόσμιο στερέωμα.

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Οι μέχρι τώρα προβλέψεις είναι πολύ θετικές για τον Γιάννη αφού στην ιντερνετική ψηφοφορία βρίσκεται ήδη στην 2η θέση μετά τον υποψήφιο της Κόστα Ρίκα. Αντίπαλοί του θα είναι άλλοι 99 άνδρες από κάθε γωνιά του πλανήτη, με τον τελικό του διαγωνισμού να διεξάγεται στις 10 Οκτωβρίου. 

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Από την πλευρά του το μοντέλο δηλώνει έτοιμο για αυτό του το ταξίδι, το οποίο αντιμετωπίζει σαν μία εμπειρία ζωής και σαν έναν «αγώνα» της χώρας του σε έναν τέτοιο πολύ σημαντικό διαγωνισμό. 
Τι έχει πάρει μαζί του όμως σαν φυλακτό ο Γιάννης Παντελακάκης ; Τι είναι αυτό που πήρε και από ποιον για να τον «φυλάει» και να του φέρει γούρι; «Ένα Άγιο κομποσκοίνι που μου έδωσε ο αδελφός μου και χιλιάδες ευχές από ανθρώπους που σέβομαι και αγαπάω…» ήταν τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη. 
Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε με την ψήφο σας τον Γιάννη Παντελακάκη αλλά και να παρακολουθείτε την πορεία του στο διαγωνισμό στο www.manhunt.com.sg.

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Λίγα λόγια για το Γιάννη 
Εδώ και αρκετά χρόνια, ο 30χρονος εκπρόσωπος της χώρας μας ασχολείται με το μόντελινγκ, έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες φωτογραφήσεις και συμμετοχές στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών όπως οι Μάκης Τσέλιος και Μιχάλης Ασλάνης. 
Για πρώτη φορά είδαμε τον Γιάννη στο video clip της Έλλης Κοκκίνου για το τραγούδι «Πες Μου Ένα Ψέμα», ενώ κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με «μεγάλα» ονόματα του μόντελινγκ όπως η Κάτια Ζυγούλη. 
Έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις και έχει περπατήσει στις πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών στην χώρα μας όπως του Μάκη Τσέλιου και του Μιχάλη Ασλάνη. 
Τα τελευταία χρόνια δίνει το “παρών” στις πασαρέλες του στο Fashion Week Athens ως μοντέλο γνωστής εταιρίας – η οποία θα είναι ο χορηγός του για τις εμφανίσεις του με μαγιό.


Πηγή: flashnews


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin