Ads 468x60px

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Στο νοσοκομείο η Demi Moore

Οι φόβοι για την πολύ κακή υγεία και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Demi Moore επιβεβαιώθηκαν. Η ηθοποιός, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες το βράδυ, αφού κατέρρευσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11 τη νύχτα, όταν το 166 δέχθηκε επείγουσα κλήση για το σπίτι της 49χρονης ηθοποιού στο Los Angeles.

Οι γιατροί την εξέταζαν επιτόπου για περίπου μισή ώρα οπότε και έκριναν πως έπρεπε τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η 49χρονη ηθοποιός έκανε κατάχρηση ουσιών.

Αυτό σε συνδυασμό με τα πολλά κιλά που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες αλλά και την ψυχολογική της εξάντληση, την έκανε να καταρρεύσει.

Λέγεται μάλιστα πως εκείνη την ώρα βρισκόταν σπίτι με ένα φίλο της, ο οποίος και κάλεσε το ασθενοφόρο όταν την είδε να μην αισθάνεται καλά.

Άλλες πηγές, λένε πως έμοιαζε να υποφέρει από επιληπτική κρίση. Πλέον, οι γιατροί είναι από πάνω της και της προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να καταφέρει και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

Άτομα που βρίσκονται κοντά στην ηθοποιό, λένε πως «η Demi αυτό το διάστημα, αναζητούσε τη βοήθεια κάποιου ειδικού ώστε να τη βοηθήσει να βελτιώσει την υγεία της και να νικήσει την εξάντληση που ένιωθε. Ανυπομονεί να γίνει καλά και νιώθει ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων της».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin