Ads 468x60px

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης: "Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτοι" Βορίδης - Γεωργιάδης

Ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους αντιπαράθεσής του με τη ΝΔ μετά και την προσχώρηση Βορίδη – Γεωργιάδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.


Επίθεση κατά των δυο διαγραφέντων βουλευτών Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για "Ιούδες, Εφιάλτες και Βρούτους".


Από τα βέλη του δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο κατέκρινε για "αλλεπάλληλες αλλαγές στις θέσεις και τις δεσμεύσεις του".

Στην εισηγητική του ομιλία προς την Ολομέλεια της Κ.Ε. αναφέρθηκε στο "ιστορικό της επαίσχυντης δέσμευσης της χώρας μας στο Μνημόνιο ΙΙ" και το ρόλο που διαδραμάτισαν οι κ.κ. Σαμαράς και Παπανδρέου σε αυτό, αναφέροντας χαρακτηριστικά το γεγονός ότι ενώ παρουσία του είχαν δεσμευθεί και οι δύο άλλοι αρχηγοί για τη μη περικοπή μισθών, συντάξεων και επιδομάτων, μετά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση, ξέχασαν τις δεσμεύσεις τους και συμφώνησαν στις περικοπές.

Επανέλαβε ότι "απέναντι στο ψευτοδίλημμα νεοφιλελευθερισμός ή κομουνισμός, ο ΛΑ.Ο.Σ. καταθέτει τη δική του πρόταση που στηρίζεται στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού, που αποτελεί τη βάση της ιδεολογίας του κόμματος".

Εξέφρασε έντονες επιφυλάξεις ως προς το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, "δεν είμαι σίγουρος αν αυτός που ζητά εκλογές το εννοεί πραγματικά".

Χαρακτήρισε ως αδύναμη και κατώτερη των περιστάσεων "την κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΝΔ υπό τον Λουκά Παπαδήμο" και επιτέθηκε εκ νέου στην Ανγκελα Μέρκελ και τους Ευρωπαίους.

Έθεσε επίσης σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό και επανέλαβε την πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Συγκεκριμένα, ζήτησε περίοδο χάριτος πέντε ετών από τους δανειστές μας και εν συνεχεία αποπληρωμή του χρέους με καταβολή 10 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως, με επιτόκιο αντίστοιχο με αυτό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, δηλαδή 1%.

Το ποσό αυτό, όπως υποστήριξε, θα συγκεντρώνεται μόνον από την αξιοποίηση των ενεργεακών κοιτασμάτων, για τα οποία, συμπλήρωσε, έχουν κατατεθεί ήδη πολλές προτάσεις.

Να σημειωθεί πως η Κεντρική Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. εξέλεξε ομοφώνως γενικό γραμματέα τον βουλευτή Λάρισας και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριο Ροντούλη, στη θέση του διαγραφέντα Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα και ως εκ τούτου δεν στήθηκαν κάλπες, όπως προβλέπονταν αρχικά.




Πηγή: news247

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin