Συστατικά
1 κ.σ. τσίλι σε σκόνη, αλάτι, κόκκινο καυτερό πιπέρι, 400 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φετούλες, 2 κ.σ. σπορέλαιο, 1/4 του φλιτζανιού μηλόξιδο, 1 κ.σ. maple syrup, 1 κ.σ. λευκό ξίδι
Τρόπος μαγειρέματος
1 Ανάμειξε το τσίλι, το αλάτι και το κόκκινο καυτερό πιπέρι σε ένα μπολ
2 Επάλειψε το χοιρινό και από τις δύο πλευρές με τα μπαχαρικά σου
3 Ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σόταρε το χοιρινό να πάρει χρώμα για 1 με 2 λεπτά
4 Πρόσθεσε το ξίδι, το μηλόξιδο, το maple syrup και άφησε τα υλικά να πάρουν βράση
5 Χαμήλωσε τη φωτιά και συνέχισε το ψήσιμο γυρίζοντας τα κομματάκια κρέας ανά διαστήματα μέχρι να δέσει και να καραμελώσει η σάλτσα
6 Σέρβιρε με το χοιρινό καραμελωμένο
Και... καλή σας όρεξη!
0 Σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου