Ads 468x60px

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τι τρέχει με την Ελένη και τον Alpha;

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Σε συνεχείς επαφές και συζητήσεις βρέθηκε για ακόμα μία φορά η Ελένη Μενεγάκη με τους ανθρώπους του Alpha... Ναι, αυτή την εποχή η ξανθιά παρουσιάστρια είχε πολλά... τετ-α-τετ με την διοίκηση του καναλιού, μιας και είχε κάποια νέα ζητούμενα σε σχέση με την καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή της "Ελένη".

Γιατί αν νομίζετε πως από την στιγμή που βγήκε στον αέρα η εκπομπή και έχει πάρει τον δρόμο της, η Ελένη δεν ασχολείται, απατάσθε ! Η Ελένη δεν έχει νιώσει ακόμα εκείνη την σιγουριά που θα της επέτρεπε να κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ της και να παρακολουθεί απλώς την εκπομπή, να... τρέχει. Βλέπετε, πιστεύει πως πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμα, για να στρώσει το μεσημεριανό πρόγραμμα του Alpha και για να έχει μία τηλεοπτική αρτιότητα, με αποτέλεσμα να μην έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται το τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, έτσι ώστε να ενισχύσει την μεσημεριανή της εικόνα και παρουσία, βελτιώνοντας την εκπομπή.

Ετσι, αυτό που ζήτησε η Ελένη από τους ανθρώπους της Κάντζας, είναι νέα πρόσωπα... Ζήτησε νέα πρόσωπα να ενταχθούν στην ομάδα της και αν οι εποχές ήταν πιο... ανθηρές, αυτό θα ήταν ένα αίτημα το οποίο θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό από την μία μέρα στην άλλη. Τόσο απλα...

Ελα , όμως, που λόγω κρίσης και λόγω της δραματικής μείωσης του μπάτζετ των καναλιών, τέτοιου είδους αιτήματα που... κοστίζουν περνούν πρώτα από κόσκινο πριν εγκριθούν. Παρόλα αυτά, λέγε, λέγε, λέγε και επειδή ως γνωστόν Ελένη είναι μόνο μία, τελικά η επιθυμία της του να ενισχύσει την ομάδα της εκπομπής της, εισακούστηκε.

Αποτέλεσμα; Οντως ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης μετά τις απανωτές εμφανίσεις που έκανε στην "Ελένη" εντάσσεται δύο φορές την εβδομάδα στην καθημερινή εκπομπή του Alpha, ενώ ένα νέο πρόσωπο (το οποίο ,όμως, γνωρίζουμε από παλιά και το έχουμε ξανά δει σε αυτή την θέση...) θα δούμε και στον καναπέ της εκπομπής.

Και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από την Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία δέχτηκε πρόταση από την Ελένη για να ενώσουν και πάλι τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις, μιας και η Χρύσλα στο κοσμικό και στο σελέμπριτι κους-κους, δεν πιάνεται!
Πηγή: tlife

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin