Ads 468x60px

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Kim Kardashian: Ένα τρίτο πρόσωπο διέλυσε το γάμο της


Ποιος ήταν αυτός που οδήγησε το διάσημο ζευγάρι σε χωρισμό;
Νέες αποκαλύψεις σχετικά με το περιβόητο διαζύγιο της Kim Kardashian βγαίνουν σιγά σιγά στον αέρα. Η νέα σεζόν του ριάλιτι της οικογένειας Kardashian ξεκινά και οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό. έτσι, όπως όλα δείχνουν ο πραγματικός λόγος που οδήγησε σε χωρισμό το νιόπαντρο ζευγάρι ήταν ένα τρίτο πρόσωπο και μάλιστα του στενού κύκλου της διάσημης persona.

O έγχρωμος άντρας που έκανε τον άντρα της Kardashian έξαλλο δεν είναι άλλος από το δάσκαλο της yoga που αποφάσισε να διδάξει στα κορίτσια γυμνός αφήνοντάς τες μόνο με τα εσώρουχα. Ο Kris Humphries όχι μόνο είδε ζωντανά το θέαμα των γυμνών κοριτσιών και του καλλίγραμμου δασκάλου, αλλά έχασε τον έλεγχο και ξέσπασε σε φωνές και απειλές.
"Είναι αηδιαστικό και ασεβές αυτό που συμβαίνει μέσα στο ίδιο μου το σπίτι" ούρλιαζε ο μπασκετμπολίστας και με αυτά και με εκείνα μάζεψε τα πράγματά του και επέστρεψε στο πατρικό του.

Ε, δεν είχε και άδικο ο άνθρωπος!


Πηγή: queen

2 Σχόλια:

φωτογράφηση γάμων είπε...

Μεγάλη διαφορά ύψους !!! Λογικά στις φωτογραφίες γάμου θα έπρεπε ο φωτογράφος να εξισορροπεί τη διαφορά του ύψους με κάποιο τέχνασμα!!!

φωτογραφος γαμου Θεσσαλονικη είπε...

Μάλλον για αυτό ήρθε το τρίτο άτομο για να μην υπάρχει πρόβλημα στις μελλοντικές φωτογραφίες γάμου.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin