Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Δέσποινα Μοιραράκη: Σε δημοπρασία τα χαλιά του γάμου της για καλό σκοπό


Τα δύο πολυτελέστατα χαλιά που είχε στρώσει έξω από την εκκλησία στο Καβούρι κατά την τελετή του γάμου της δημοπρατεί η Δέσποινα Μοιραράκη για καλό σκοπό.
Η ίδια τα θεωρεί «τυχερά» και πιστεύει ότι θα πιάσουν τόπο τα χρήματα, τα οποία θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

« Όπως είχα υποσχεθεί, δύο από τα περσικά συλλεκτικά χαλιά Κερμάν, τα οποία είχα τοποθετήσει στην εκκλησία για τον θρησκευτικό γάμο μου, θα δημοπρατηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, για την ενίσχυση του οργανισμού “Το χαμόγελο του Παιδιού”» δηλώνει η επιχειρηματίας στην «Espresso».

Τα άσχημα παιδικά βιώματα είναι αυτά που κατά καιρούς οδηγούν τη «βασίλισσα των χαλιών» Δέσποινα Μοιραράκη να αγκαλιάζει παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

«Επειδή έχω μείνει ορφανή από έξι ετών, είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα παιδιά και πάντα θέλω με κάθε επιχειρηματικό και προσωπικό γεγονός να μπορώ να προσφέρω στα παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη βοήθειας».

Για τη Δέσποινα Μοιραράκη η συγκεκριμένη δημοπρασία είναι ιδιαίτερα σημαντική και μέσω της «Εspresso» καλεί τον κόσμο να ανταποκριθεί σε αυτή τη φιλανθρωπική προσπάθειά της.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Hilton», στις 10.00 το βράδυ, στο πλαίσιο της έκθεσης χειροποίητων χαλιών που διοργανώνει η Δέσποινα Μοιραράκη.


Πηγή: espressonews

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin