Ads 468x60px

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Οι καλύτερες lifestyle φωτογραφήσεις ξένων περιοδικών: Οκτώβριος 2011

Από την καμπυλωτά σέξι Sofia Vergara στον Justin Timberlake ντυμένο ως πρόεδρος των Η.Π.Α. Το Cosmo.gr ξεφύλλισε τα τεύχη Οκτωβρίου των μεγαλύτερων lifestyle περιοδικών και μοιράζεται τα highlights.

Ο Leonardo Di Caprio ενσαρκώνει τον θρυλικό, πλην αμφιλεγόμενο πράκτορα του FBI, J. Edgar Hoover, ο Clint Eastwood σκηνοθετεί και το GQ οι δυο τους αναλύουν τον φιλελευθερισμό.
 
Η Angelina Jolie φωτογραφίζεται στον κήπο της με δύο από τα παιδιά της και εξομολογείται στο Vanity Fair πως ούτε παντρεύεται μυστικά τον Brad Pitt, αλλά ούτε και υιοθετεί ακόμη ένα μωρό. Προς το παρόν.
 
Οι Red Hot Chili Peppers μιλούν στο περιοδικό Interview και ο Anthony Kiedis υποστηρίζει το μουστάκι του παντί τρόπω.
 
Η Lady Gaga λανσάρει στο Harper's Bazaar το no make-up look. Μην μπερδεύεστε. Το no make-up είναι άλλα μια make-up τεχνική. Με πειστικά, όπως βλέπετε, αποτελέσματα.
Η Κολομβιανή Sofia Vergara, πρωταγωνιστεί στο φυσικά αστείο Modern Family, αλλά κόβει τα γελάκια με τη φωτογράφησή της στο Vanity Fair. Για την ακρίβεια, εκείνη δεν λέει τίποτα. Τη "βρώμικη" δουλειά την κάνουν οι καμπύλες της.
 
Το περιοδικό W βλέπει τον επόμενο πρόεδρο των Η.Π.Α. Στο πρόσωπο του κάποτε-μόνο-τραγουδιστή-τώρα-κυρίως-ηθοποιού Justin Timberlake.
 
Η Ellen von Unwerth φωτογραφίζει την Amber Heard για το περιοδικό Vs. Η Γερμανίδα φωτογράφος είναι ίσως η κορυφαία γυναίκα φωτογράφος στον πλανήτη.
 
Ο Rick Ross υπενθυμίζει στο GQ ποιος είναι ο “νονός” του hip-hop στην Αμερική (αυτός). Έχει κανείς αντίρρηση;
Η Michelle Williams (πες την και Marilyn Monroe) στη Vogue Οκτωβρίου. Με θέα τους ουρανοξύστες.
H Kirsten Dunst έχει το μυαλό της εκεί που πρέπει. Στον επόμενο μεγάλο ρόλο μετά το Melancholia. Εδώ, στο περιοδικό Vs.
cosmo.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin