Ads 468x60px

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

O Hugh Grant έγινε μπαμπάς από την πρώην ερωμένη του!

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο γοητευτικός ηθοποιός Hugh Grant μετά από μια σύντομη σχέση που είχε με την κατά 19 χρόνια μικρότερη του Tinglan Hong. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αλλά οι δυο τους θέλουν να μεγαλώσουν το αγγελούδι τους με τον καλύτερο τρόπο.

Μπορεί το ειδύλλιο ανάμεσα στον γνωστό ηθοποιό και την πρώην αγαπημένη του να μην κράτησε πολύ, ωστόσο η έλευση του μωρού της ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε και τους δυο. Σύμφωνα με τη “Daily Mail”, η εγκυμοσύνη της Κινέζας ηθοποιού δεν ήταν στα σχέδιά τους, αλλά η κοπέλα αποφάσισε να κρατήσει το μωρό το οποίο είναι ήδη 5 εβδομάδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας κατά τη διάρκεια της γέννας και οι δυο τους έχουν πολύ φιλικές σχέσεις.

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του δόθηκε στο φως της δημοσιότητας η ανακοίνωση για τη γέννηση του μωρού: “Επιβεβαιώνουμε ότι ο Hugh Grant είναι ευτυχής πατέρας ενός μικρού κοριτσιού. Το παιδί προέρχεται από μια σύντομη σχέση που έχει τελειώσει και παρόλο που δεν το είχε προγραμματίσει, δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος και υποστηρικτηκός με την μητέρα του παιδιού του”.
Πηγή: tlife

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin