Ads 468x60px

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

O πρίγκιπας στο Καραϊσκάκη!

Με τον πρίγκιπα στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
Όχι, ο Αλ Σαούντ δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα, ωστόσο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρήκαν έναν τρόπο για να πικάρουν τους «πράσινους». Κελεμπίες, ψεύτικα δολάρια , ρολόγια και πούρα είχαν επιστρατευτεί από διάφορους οπαδούς των Πειραιωτών, που θέλησαν μ' αυτόν τον τρόπο να χλευάσουν τον «αιώνιο» που πρίγκιπα περιμένει και πρίγκιπα δεν βλέπει…
Ο πιο… καλοντυμένος απ΄ αυτούς παραχώρησε και συνέντευξη σε τηλεοπτικό συνεργείο, δίνοντας μάλιστα στα μέλη του και… χαρτζιλίκι από τον πάκο με τα δολάρια που κρατούσε!
Εξάλλου, ορισμένοι υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναθηναϊκού, όταν έφτασε στο πάρκινγκ του Καραϊσκάκη και πέταξαν μερικά ψεύτικα χαρτονομίσματα φορώντας κελεμπίες. Η αποστολή των «πράσινων» που έφτασε στο Φάληρο στις 17:45 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με το βαν των επισήμων να ακολουθεί.
Πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα βγήκαν στο γήπεδο για την αναγνώριση του αγωνιστικού χώρου κι αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο και ξεπερνούσαν τις 5000.
Τα… εξ αμάξης άκουσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να μην ξεχνούν το πέρασμά του από το λιμάνι και την συνέχεια της καριέρας του στον «αιώνιο» αντίπαλο , του οποίου μάλιστα ηγείται.

sentragoal.gr
video: dailymotion, sport24

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin