Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτος καυγάς στην "Πρωινή Μελέτη"! Έξαλλη η Άντζελα! - δείτε το video

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Τους κατηγόρησαν για στημένο ρεπορτάζ - Παρέμβαση του Θέμη Μάλλη
Απρόσμενο φινάλε είχε σήμερα η πρωινή εκπομπή, όταν ένα τηλεφώνημα της Άντζελας Δημητρίου έφερε τα πάνω κάτω δημιουργώντας μεγάλη ένταση μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής, της παρουσιάστριας και του αρχισυντάκτη. Η τραγουδίστρια, ούτε λίγο ούτε πολύ τους κατηγόρησε για "στημένο" ρεπορτάζ σχετικά με τις δηλώσεις της για το ριάλιτι της Άννας Βίσση.

"Εγώ δεν κάνω ριάλιτι! Εσύ με έβαλες να κάθομαι να λέω για την Βίσση! να βρίζεις εσύ και να βάζεις εμένα να λέω για την Άννα πράγματα! Αν είχα κασετόφωνο και αυτά που έλεγες τα έλεγα στον αέρα θα έβλεπες τι θα γινόταν μετά! Να βγαίνουν τα μεσημεριανά και να με κάνουν ρεζίλι!", είπε εκτός εαυτού η Άντζελα, απευθυνόμενη στον δημοσιογράφο και συνεργάτης της Ελεονώρας, Γιώργο Κασπίρη, ο οποίος είχε κάνει τη συνέντευξη.

Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του Θέμη Μάλλη, ο οποίος ζήτησε από την Άντζελα να πάει στην εκπομπή και να δουν το αμοντάριστο υλικό. Αυτό προκάλεσε το παραλήρημα της τραγουδίστριας,.. "Βγάλτους! Δεν θέλω να μιλάω με κανέναν! Βγάλτους!", άρχισε να φωνάζει.


Πηγή: zappit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin