Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Βλέπαμε άλλη εκπομπή; Σαν να μην καβγάδισαν ποτέ! - δείτε το video


Αυτό που είδαμε στην "Πρωινή Μελέτη" ήταν μάλλον εικονική πραγματικότητα! Ούτε λόγος για "στημένα ρεπορτάζ", μόνο αγκαλιές και φιλιά!
Όλα ξεκίνησαν μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου του "Όσο Έχω Φωνή", πριν από ένα μήνα περίπου. Η Άντζελα Δημητρίου είδε την εκπομπή μαζί με τον δημοσιογράφο της "Πρωινής Μελέτης", Γιώργο Κασπίρη, σχολιάζοντας αρνητικά την Άννα Βίσση. Η ατάκα της "Γιατί Άννα; Γιατί Άννα;" έγινε ανέκδοτο τις επόμενες μέρες σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές και τα sites. 

Το γεγονός, προκάλεσε τον εκνευρισμό της Άντζελας, με αποτέλεσμα να βγει τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Star, την προηγούμενη εβδομάδα και να κατηγορίσει τους πάντες! "Εγώ δεν κάνω ριάλιτι! Εσύ με έβαλες να κάθομαι να λέω για την Βίσση! να βρίζεις εσύ και να βάζεις εμένα να λέω για την Άννα πράγματα! Αν είχα κασετόφωνο και αυτά που έλεγες τα έλεγα στον αέρα θα έβλεπες τι θα γινόταν μετά!" έλεγε τότε η Άντζελα στον Γιώργο Κασπίρη. Όταν ο αρχισυντάκτης, Θέμης Μάλλης, βγήκε στο παράθυρο και ζήτησε εξηγήσεις, ο καβγάς "ξέφυγε" ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, την κάλεσε στην εκπομπή να δουν μαζί το αμοντάριστο υλικό.

Σήμερα το πρωί, η τραγουδίστρια πήγε στην "Πρωινή Μελέτη", αλλά σύντομα, αναρωτηθήκαμε που πήγε όλη αυτή η οργή που είδαμε την τελευταία φορά; Αγκαλιές και φιλιά με τους συνεργάτες της εκπομπής, "Καλημέρα υπέροχη!" από τον Θέμη Μάλλη -με τον οποίον κανόνισαν να γράψουν και το βιβλίο της ζωής της μαζί! Μόνο η Φλορίντα τα ...άκουσε διακριτικά. 

Κατά τ' άλλα, η lady έδωσε την απάντησή της στον πόλεμο, που καλά κρατεί, με τον Στηβ Κακέτση, έφτυσε τον κόρφο της, πήρε πίσω -αρχικά- αυτά που είχε πει για την Άννα Βίσση και τα επέστρεψε πολλαπλώς στη συνέχεια! Στο φινάλε, ανανέωσε και το τηλεοπτικό της ραντεβού με την Ελεονώρα και όλα καλά και όλα ωραία!

Προφανώς, βλέπαμε άλλη εκπομπή...


Διαβάστε επίσης:

Πηγή: zappit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin