Ads 468x60px

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«H Demi Moore με... έδειρε... »

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Αυτά κάνει το μανικιούρ. Εξω από κομμωτήριο του West Hollywood είχε στήσει καραούλι ένας φωτορεπόρτερ, προκειμένου να φωτογραφήσει την Demi Moore και να αποσπάσει έστω και μια της δήλωση σχετικά με τον Aston Kutcher.

Τον είχαν πληροφορήσει ότι η Demi βρίσκεται στο συγκεκριμένο κομμωτήριο για μαλλιά και νύχια κι εκείνος μόλις την είδε, την πλησίασε. Ομως, μόλις τον είδε η Demi, έγινε πανικός. Ο φωτογράφος ισχυρίζεται ότι η ηθοποιός άρχισε να ουρλιάζει, να τον βρίζει και να τον χτυπάει, ενώ κατέβαλε απεγνωσμένη προσπάθεια να του πάρει την κάμερα από τα χέρια.

«Είναι τρελή. Το έχει χάσει. Ήταν στην απόλυτη παράκρουση. Εγώ απλά στεκόμουν στην γωνία και την περίμενα για να την φωτογραφίσω. Με το που με είδε άρχισε να με βρίζει, να μου φωνάζει και να με χτυπάει! Προσπάθησε να μου αρπάξει την κάμερα… Πραγματικά δεν έχω λόγια. Αυτή η γυναίκα δεν έχει καμια σχέση με την Demie Moore που όλοι ξέραμε…»

Ο άνδρας εργάζεται στην ιστοσελίδα Χ17 και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν προέβη σε κάποια προσβλητική ή άλλου είδους κίνηση προς την (πρώην;) σύντροφο Kutcher. Όμως… όπως καταλαβαίνετε, η κατάστασή της είναι τόσο δύσκολη που τα βάζει με τους πάντες.

Εδώ που τα λέμε, βέβαια, δεν υπάρχει κάμερα για κάμερα που να μην της έχει «πέσει» τις τελευταίες ημέρες… πολύ θέλει η γυναίκα; Εντωμεταξύ, το βάρος της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού  έχει γίνει πραγματικά η σκιά του εαυτού της. Το πού θα οδηγήσει αυτό μόνο εκείνη το ξέρει…
Πηγή: star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin