Ads 468x60px

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Aίτηση διαζυγίου κατέθεσε η Κim Kardashian;

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Μαύρες πλερέζες κρεμάει το Hollywood: μόλις 72 μέρες κράτησε ο γάμος της Kim Kardashian με τον Chris Humphries, αφού η τηλεπερσόνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου! Τι κι αν πρόσφατα έκαναν κοινή έξοδο για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια; Οι φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, επιβεβαιώθηκαν!

Όπως είχε γραφτεί και παλιότερα, το ζευγάρι κάθε άλλο παρά καλά τα πήγαινε, ενώ πρόσφατα ο 26χρονος παίκτης του ΝΒΑ απαθανατίστηκε χωρίς την βέρα του, να κουβαλάει κούτες από το σπίτι τους σε ξενοδοχείο.

Λίγες μέρες μετά, το ζεύγος βγήκε μαζί και ήταν όλο γούτσου - γούτσου, έλα όμως που το παραμυθάκι δεν το «χάψαμε»... Την είδηση για το διαζύγιο επιβεβαίωσε μέσω Twitter και ο παραγωγός του ριάλιτι των αδερφών Kardashian, Ryan Seacrest. Λες να μην ξέρει ο άνθρωπος;

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην αίτηση του διαζυγίου η Kim τραγουδά... Καίτη Γαρμπή και Αντώνη Ρέμο, επικαλούμενη απλή ασυμφωνία χαρακτήρων! Όσο για την δικηγόρο που προσέλαβε; Δεν είναι άλλη από την αγαπημένη των celebrities (φυσικά), Laura Wasser!

Kim και Chris είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο (σιγά που δεν θα το έκαναν), ενώ οι... «κακεντρεχείς» που λέγανε πως ο χλιδάτος γάμος έγινε για λόγους δημοσιότητας τώρα δικαιώνονται!

Ε μα... εντελώς τυχαίο είναι που λίγο πριν την αίτηση διαζυγίου ολοκληρώθηκε το ριάλιτι των αδερφών Kardashian; Είχε happy ending όμως... τον γάμο και το honeymoon της Κim! Πάντως, ρεκόρ σύντομου έγγαμου βίου δεν θα κάνουν: τους έχουν περάσει, βλέπεις, άλλοι κι άλλοι όπως η Cher με τον Bono και η Britney Spears με τον Jason Alexander...
Πηγή: star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin