Ads 468x60px

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επιχειρηματίας απειλούσε την ερωμένη του ότι θα βγάλει στο internet βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές


48χρονος επιχειρηματίας απειλούσε την 36χρονη σύντροφό του, πως θα βγάλει στο φως του διαδικτύου προσωπικές τους στιγμές σε βίντεο και φωτογραφίες!

Κι όλα αυτά στην περίπτωση που θα τον εγκατέλειπε! O θυελλώδης αυτός έρωτας μέσα σε όλα ήταν και παράνομος! Ο 48χρονος επιχειρηματίας είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά!

Η 36χρονη γυναίκα, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος , σύμφωνα με την μήνυσή της στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τους τελευταίους εννέα μήνες ζούσε έναν εφιάλτη στο πλευρό του 48χρονου! Εκτός από τις παραπάνω απειλές, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ να σημειωθεί πως στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής εντός του οποίου βρέθηκε το ψηφιακό υλικό που απειλούσε ότι θα δημοσίευε.


Πηγή: tlife


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin