Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι οριστικό: Χρήστος Φερεντίνος - Σίσσυ Χρηστίδου στο πρωινό του ΑΝΤ1!


Εκτός η Νάντια Μπουλέ!


Αυτή τη φορά είναι οριστικό και αμετάκλητο: Χρήστος Φερεντίνος και στελέχη του ΑΝΤ1 έδωσαν και τυπικά τα χέρια, και ήδη από σήμερα ο παρουσιαστής έχει σηκώσει μανίκια και προετοιμάζεται για την πρωινή μάχη της τηλεθέασης. Ωστόσο η είδηση είναι αλλού: Η Νάντια Μπουλέ παραμένει εκτός. Συμπαρουσιάστρια του Χρήστου έντεκα με μία το πρωί θα είναι μόνο η Σίσσυ Χρηστίδου! Πρώτη η «Espresso» με δημοσίευμά της είχε αποκαλύψει την πρόθεση του ΑΝΤ1 να χρησιμοποιήσει στην πρωινή ζώνη του καναλιού τον Χρήστο Φερεντίνο. Τη θέση αυτή τη στήριζε μέχρι τέλους, παρά τις δηλώσεις του διευθυντή ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιου, πριν από λίγες ημέρες, ότι ουδέποτε είχαν συζητήσει με τον παρουσιαστή για το πρωινό. Οι δυο πλευρές, αφού συμφώνησαν σε λεπτά σημεία της συνεργασίας τους, εντός των ημερών θα προβούν και στην επίσημη ανακοίνωση. Παρά τα αρχικά σχέδια, που ήθελαν τον Γιώργο Παπαδάκη να κυριαρχεί στο πλατό μέχρι τη μία το μεσημέρι, ο δημοφιλής δημοσιογράφος θα περιοριστεί στο γνωστό του ωράριο. Δέκα η ώρα το πρωί θα παραδίδει τη σκυτάλη στη Λίτσα Πατέρα, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να τη διαδέχεται μισή ώρα αργότερα. Ο Χρήστος Φερεντίνος αναλαμβάνει μια καθαρά αυτόνομη εκπομπή έχοντας δίπλα του τη Σίσσυ Χρηστίδου. Οσον αφορά τη Νάντια Μπουλέ, πληροφορίες θέλουν να της έχει προταθεί ένα νέο πρότζεκτ που προορίζεται για τη βραδινή ζώνη.

Αλλωστε, επιθυμία του Χρήστου Φερεντίνου ήταν ένα ευέλικτο σχήμα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το πολύπλευρο ταλέντο του. Γι’ αυτόν είναι ένα προσωπικό στοίχημα και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Εκείνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η ομάδα που θα πλαισιώσει τους παρουσιαστές. Προς το παρόν, σύμφωνα με πληροφορίες, τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού ο Χρήστος Φερεντίνος -και λογικό είναι- θθέλει να έχει άποψη των συνεργατών του. Με τα σημερινά δεδομένα και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού, το ανανεωμένο πρωινό του ΑΝΤ1 αναμένεται να βγει στον αέρα στις 16 Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου, οι όποιες διαδικασίες θα πρέπει να επισπευστούν, αφού ο χρόνος πλησιάζει και οι εκκρεμότητες είναι πολλές.


Σίσσυ - Φερεντίνος είναι γνωστοί από τα παλιά


Κι όμως, οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν. «Eίναι πειρασμός, είναι κόλαση, είναι αμαρτία» αναφωνούσε ο Χρήστος Φερεντίνος στο διαφημιστικό σποτ στο οποίο συμμετείχε πριν από χρόνια έχοντας δίπλα του -ποια άλλη;- τη Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δυο τους, απ’ ό,τι φαίνεται, θα ξανασυναντηθούν, αυτή τη φορά στα πλατό του ΑΝΤ1. Ο Χρήστος, φορώντας μαύρη μπλούζα και σκούρο σακάκι, μένει έκπληκτος στη θέα της Σίσσυς, που τον κοιτάζει λάγνα, ενώ απολαμβάνει ένα μπουκάλι σοκολατούχο γάλα. Βέβαια και οι δυο τους είναι κατά έξι χρόνια νεότεροι, αφού τα γυρίσματα έγιναν το 2005 όχι φυσικά για την επικείμενη συνεργασία τους, αλλά για τις ανάγκες της διαφήμισης σοκολατούχου γάλακτος. Τότε η όμορφη παρουσιάστρια δεν ήταν ακόμη γνωστή στο ευρύ κοινό, ωστόσο το αψεγάδιαστο πρόσωπό της μαγνήτιζε τα βλέμματα, ενώ ο Χρήστος είχε αρχίσει να γίνεται αγαπητός στον κόσμο που τον στηρίζει εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. «Εχω διαφημίσει ό,τι πίνεται και ό,τι τρώγεται. Για να επιβιώσω έκανα τηλεοπτικά διαφημιστικά. Από σοκολατούχο γάλα με τον Φερεντίνο μέχρι πατατάκια με τον Αντώνη Ρέμο. Ατελείωτες ώρες γυρισμάτων για αστεία λεφτά» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας για τα διαφημιστικά που έχει κάνει στην ελληνική τηλεόραση. Η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι δυο τους ήταν από τις πιο έξυπνες εκείνης της εποχής και οι ατάκες «είναι πειρασμός, είναι κόλαση, είναι αμαρτία» που ξεστόμιζε ο Χρήστος βλέποντας την πανέμορφη Σίσσυ, η οποία είχε και πάλι τα μαλλιά της βαμμένα κόκκινα, για καιρό αποτελούσαν σλόγκαν. Οσον αφορά την καινούργια συνεργασία τους οι δυο παρουσιαστές θα βρεθούν και πάλι μαζί -εκτός απροόπτου- στα μέσα Οκτωβρίου.

Πηγή: Espresso

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin