Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

O ΕΖΕΛ ζει τελικά ή πέθανε;

Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς «ΕΖΕΛ», προβλήθηκε στα μέσα Ιουνίου στην Τουρκία.Το ανατρεπτικό τέλος της σειράς καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και τρέλανε τα μηχανάκια της αντίστοιχης AGB.
Και το «EZEL» είναι το πιο πετυχημένο σίριαλ στην γειτονική χώρα. Πάντως όσοι είδατε το τελευταίο επεισόδιο, μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια... Καθώς κάτι τέτοιο θα κουράσει και θα αφήσει μία άλλη γεύση στο κοινό.Όσοι τώρα έχετε απορία για το αν ο ΕΖΕΛ ζει τελικά ή πέθανε, εμείς σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε κατευθείαν από Τουρκία, σας λέμε ότι ΖΕΙ!!!
Για τους εξής απλούς λόγους:
1) Το υγρό που ήπιε, ΔΕΝ ήταν δηλητήριο, αλλά κάτι που τον βοήθησε να ξεχάσει τη ζωή που έζησε ως Εζελ....

2) Όταν ο Ραμίζ του το έδωσε του διευκρίνισε ότι θα το πάρει ΜΟΝΟ όταν θελήσει να κάνει μία νέα αρχή (εκτός αν πιστέψουμε ότι υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο)
3) Για όσους υποστηρίζουν ότι στην τελευταία σκηνή είναι ο Αλί, λάθος πιστεύουν! Διότι εκείνος μεγάλωσε το γιο του Ομέρ, άρα ο Τζαν ξέρει καλά ποιος είναι ο Αλί!
4) Κι επειδή ακούστηκαν σχόλια ότι η φιγούρα στο τέλος δεν είναι του Εζέλ, επειδή είναι πιο κοντός και πιο παχύς, σας λέμε ότι η συγκεκριμένη σκηνή υποτίθεται ότι είναι 20 χρόνια μετά, που σημαίνει ότι ο Εζέλ δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια κορμοστασιά στα 60 του (με πρόχειρους υπολογισμούς)
5) Τέλος η κίνηση που πιάνει το κεφάλι του αν κάποιος το έβλεπε από το πρώτο επεισόδιο, θα μπορούσε να ξεχωρίσει ότι είναι χαρακτηριστικότατη κίνηση του Εζέλ.
Συμπέρασμα:
Ο ΕΖΕΛ... ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!
πηγη: Tv24

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin