Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκάρει η φωτογραφία του νεκρού M. Jackson- ηχητικό ντοκουμέντο λίγο πριν το θάνατό του


Μια φωτογραφία που σόκαρε την κοινή γνώμη εμφάνισε ο εισαγγελέας David Walgren, στην οποία φαίνεται ξαπλωμένο το νεκρό σώμα του τραγουδιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2009. Στο πρόσωπο του διακρίνεται ενός είδους ταινία, καθώς  και σωληνάκια.Ο γιατρός του Michael Jackson, Conrad Murray, κατηγορείται για φόνο εξ αμελείας αφού σύμφωνα με τους ενάγοντες χορήγησε στον "βασιλιά της Ποπ" θανατηφόρα δόση ηρεμιστικού φαρμάκου.Θαυμαστές του τραγουδιστή αλλά και υποστηρικτές του γιατρού του Conrad Murray συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο στο Λος Άντζελες, με πλακάτ και πανό, ενώ η οικογένεια του Jackson έμπαινε στην δικαστική αίθουσα για την "υπόθεση του αιώνα", όπως  έχει χαρακτηριστεί από πολλούς."Ο θάνατος του Michael Jackson ήταν ανθρωποκτονία. Τα στοιχεία θα δείξουν πως είχε εμπιστευτεί τη ζωή του στα χέρια του Conrad Murray", είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας David Walgren, με την πλευρά του κατηγορουμένου να ισχυρίζεται αυτός που ευθύνεται για το θάνατο δεν είναι άλλος παρά ο εκλιπών.



(Conrad Murray, γιατρός του Michael Jackson)


Σύμφωνα με τον δικηγόρο του γιατρού, ο Jackson βρήκε το θάνατο καταναλώνοντας 8 χάπια των 2 mg Lorazepam και με προποφόλη. Όπως υποστήριξε μάλιστα, ο θρύλος της ποπ ή δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια και επειδή ο γιατρός δεν του έδινε  ένα συγκεκριμένο φάρμακο που ήθελε, προχώρησε στην κατάποση των εν λόγω χαπιών.


"Ανατριχιαστικό" το ηχητικό ντοκουμέντο με τα λόγια του Jackson


Ο εισαγγελέας, από την πλευρά του, άσκησε κατηγορητήριο στον γιατρό Murray, λέγοντας του ότι αρνήθηκε να δώσει την κατάλληλη φροντίδα στον τραγουδιστή.Ο ίδιος βάσισε αυτήν του την κατηγορία Για να βασίσει με ένα ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ηχογράφησε ο ίδιος ο Conrad Murray στο I Phone του.Σε αυτό ακούγεται ο Jackson να ψελλίζει, όντας σε αθλία κατάσταση, υπό την επίδραση προποφόλης μόλις ένα μήνα πριν τον θάνατό του:"Πρέπει να είμαστε εκπληκτικοί. Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου, θέλω όλοι να λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ζωή τους. Μπράβο! Είναι ο καλύτερος διασκεδαστής στο κόσμο!  Με αυτά τα χρήματα θα φτιάξω ένα νοσοκομείο για παιδιά που θα λέγεται Νοσοκομείο για Παιδιά του Michael Jackson".



Έχοντας στα χέρια του το συγκεκριμένο ηχητικό ντοκουμέντο, ο εισαγγελέας τόνισε πως αποτελεί τρανή απόδειξη για το ότι ο γιατρός ήξερε τι συνέβαινε στον τραγουδιστή και για το λόγο αυτό θα έπρεπε να του σταματήσει την χορήγηση προποφόλης.Μια ακόμη κατηγορία προς το πρόσωπο του γιατρού ήταν ότι κάποιες μέρες πριν το θάνατο του, ο Jackson είχε ρίγη και έτρεμε, όμως ο Conrad Murray δεν έλεγε τίποτα. Αντίθετα, ενθάρρυνε τους διοργανωτές των συναυλιών, αναφέροντας ότι ο βασιλιάς της ποπ ήταν σε πολύ καλή ψυχική και σωματική κατάσταση.



Η τύχη του 58χρονου γιατρού του Michael Jackson, ο οποίος δικάζεται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, βρίσκεται στα χέρια Σώματος ενόρκων. Η ομάδα αυτή απαρτίζεται από 12 ανθρώπους (επτά άνδρες και πέντε γυναίκες ηλικίας 32 ως 57 ετών) από τους οποίους οι μισοί αναγνώρισαν κατά την επιλογή τους ότι ήταν θαυμαστές του Jackson, ή των Jackson Five.Η πολύκροτη υπόθεση συνεχίζεται, με πλήθος στοιχείων να προστίθενται συνεχώς,ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια που οδήγησαν τον Jackson στο θάνατο, ενός ανθρώπου που με τη φωνή του και τις κινήσεις του καθήλωνε τους μουσικόφιλους του πλανήτη.


cosmo.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin