Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

O Karl Lagerfeld βγάζει στο σφυρί το σπίτι του

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Μια πληροφορία μας επέστησε την προσοχή σε μια αγγελία για την πώληση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων στην κομψή νεοϋορκέζικη διεύθυνση 50 Gramercy Park North. Η αρχική τιμή ήταν στα 6,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η αγγελία διαφήμιζε σημαντική έκπτωση που κατέβαζε το ποσό στα 5,2 εκατομμύρια (δολάρια, πάντα).

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο, ανακαλύψαμε ότι το διαμέρισμα των 655 τετραγωνικών στον έκτο όροφο του κτηρίου, ήταν στην ουσία το σπίτι που είχε αγοράσει ο Karl Lagerfeld το 2006, στο οποίο έμενε ο σχεδιαστής, και το οποίο είχε δοθεί προς πώληση τον περασμένο χειμώνα -αν και οι πληροφορίεςπάνω στο θέμα ήταν αμφιλεγόμενες.
Το πρακτορείο είχε ανεβάσει την αγγελία (την οποία και μόλις ανανέωσε με τη μειωμένη κατά 1,3 εκατομμύρια τιμή) στο τέλος Ιουλίου, πέντε δηλαδή μήνες μετά την ανακοίνωση του Karl ότι δεν σκόπευε να πουλήσει το διαμέρισμά του. 
Προφανώς, οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμη και για τους… Kaiser, και ο κύριος Lagerfeld άλλαξε γνώμη. Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να μην χρειαστεί να μειώσει και άλλο το ποσό που ζητάει…
Πηγή: fashionlove

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin