Ads 468x60px

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Εξιχνίαση δύο ένοπλων ληστειών στα Χανιά

Δύο ένοπλες ληστείες που είχαν διαπραχθεί στα Χανιά το 2008 και το 2005 εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο του 2008 έγινε αιματηρή ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς επι της οδού Τζανακάκη, όταν ....
ένας ένοπλος κρατώντας πιστόλι μπήκε στην τράπεζα και με την απειλή του όπλου πήρε τα χρήματα από τον ταμία.

Βγαίνοντας έξω, όπου σε μια μοτοσυκλέτα, τον περίμενε ο συνεργός του κρατώντας ένα Καλάσνικωφ, χτύπησε με το κοντάκι του όπλου δύο άτομα, επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως τρέχοντας, τους καταδίωξε υπάλληλος της τράπεζας , ο οποίος κάποια στιγμή κατάφερε να τους πλησιάσει και τότε ο ένας ληστής πυροβόλησε εναντίον του με το Καλάσνικωφ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και στα δύο πόδια.

Παράλληλα, οι ληστές βλέποντας ένα περιπολικό της αστυνομίας να κινείται προς αυτούς, το γάζωσαν με 12 ριπές , ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί ο αστυνομικός που το οδηγούσε και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Επίσης τον Φεβρουάριο του 2005 είχε πραγματοποιηθεί ένοπλη ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Χανίων.

Τις λεπτομέρειες για τις εξιχνιάσεις των ληστειών θα παρουσιάσουν στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ.Παντελής Μουρτζανός και ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ.Αρτέμης Κουτσαυτάκης.

Πηγη: flashnews

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin