Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

«Πυρετός» στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης για τη γέννηση του παιδιού των Μπρούνι - Σαρκοζί

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Θέμα ημερών ή ωρών είναι η γέννηση του παιδιού της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, με τον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί. «Θα κάνω τα πάντα να προστατεύσω αυτό το παιδί» από τη δημοσιότητα, δήλωσε πρόσφατα η Κάρλα Μπρούνι, όμως, αυτό θεωρείται μάλλον δύσκολο με μια στρατιά δημοσιογράφων να έχουν στρατοπεδεύσει εδώ και ημέρες έξω από το μαιευτήριο, περιμένοντας την είδηση της γέννησης του παιδιού.

Κι ας δηλώνει η Κ.Μπρούνι ότι «το θέμα αυτό δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους». Τα τηλεοπτικά κανάλια φαίνεται πως διαφωνούν, ενώ ψεύτικες πληροφορίες για τη γέννηση του παιδιού κυκλοφορούν καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης.

Τα βελγικά ΜΜΕ, παρερμηνεύοντας ένα χιουμοριστικό σκετσάκι στο γαλλικό ραδιόφωνο, έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι η Κάρλα Μπρούνι έγινε μητέρα. Κάτι που στη συνέχεια διαψεύστηκε.

Η ίδια η Μπρούνι δηλώνει κουρασμένη από τη δημοσιότητα που έχει προκαλέσει το θέμα. Σε φίλο της δημοσιογράφο είπε πως λυπάται για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το «μιντιακό τσίρκο» που έχει στηθεί κοντά στην ιδιωτική κλινική στο Παρίσι, όπου αναμένεται να γεννήσει.

Ωστόσο, δεν έχει αποφύγει τα βέλη της κριτικής, μιας και πολλοί την κατηγορούν πως μπορεί μεν να δήλωνε ότι επιθυμεί μόνο να προστατεύσει το παιδί, αλλά την ίδια στιγμή έσπευδε να κάνει εμφανίσεις σε πολλά γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Δεν έλειπαν οι καλά σχεδιασμένες δημόσιες εμφανίσεις, οι δηλώσεις ότι ερωτεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί για το ταλέντο του στην... κηπουρική, η ενημέρωση των δημοσιογράφων πως στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει Γάλλους θεατρικούς συγγραφείς του 17ου αιώνα ή μία έξοδος για πίτσα με τον σύζυγό της.

«Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω αυτό το παιδί» δηλώνει η Κ.Μπρούνι. «Δεν θα δείξω ποτέ φωτογραφίες του, δεν θα το εκθέσω ποτέ. Πιστεύω ότι η έκθεση στη δημόσια ζωή είναι μια απόφαση που πρέπει να λάβει ένας ενήλικος» δήλωσε.

Αναλυτές εκτιμούν, βέβαια, ότι αυτό το παιδί θα βοηθήσει πολύ την εικόνα του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος θέλει να εμφανιστεί «ανανεωμένος» εν όψει των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Ακόμα και αν δεν γίνει πρωτοσέλιδο στα περιοδικά, θεωρείται πιθανό ότι το βρέφος θα κάνει, σύμφωνα με αναλυτές, μια «τυχαία» εμφάνιση σε κάποιο πάρκο ή σε κάποια βόλτα. Όπου οι φωτογράφοι θα βρίσκονται εκεί για να το απαθανατίσουν.
Πηγή: enimerosi24

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin