Ads 468x60px

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τι οδήγησε στο "διαζύγιο" Λιάτσου - ΣΤΑΡ

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής του κεντρικού ειδήσεων του καναλιού Αιμίλιος Λιάτσος διέκοψε την συνεργασία του με τον σταθμό.
Αιτία στάθηκε μία επαγγελματική διαφωνία με την διοίκηση του σταθμού, χωρίς εντάσεις, που οδήγησε σε αυτή την κοινή απόφαση και από τις δύο πλευρές, να "λύσουν" την συνεργασία τους.
O Αιμίλιος Λιάτσος αποχαιρέτησε όλους τους συναδέλφους του, τους τεχνικούς και γενικότερα όλο το προσωπικό του σταθμού που όλα τα χρόνια της συνεργασίας του με το κανάλι, είχαν τις καλύτερες σχέσεις.
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ ακόμα δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί και στους διαδρόμους του καναλιού, κυκλοφορούν πολλών ειδών φήμες για το τι έφταιξε και λύθηκε η συνεργασία του άνκορμαν.
Ίσως δεν έχει νόημα να τις μεταφέρουμε, αφού μπορεί να είναι και προϊόν...φαντασίας, κάτι που συναντάμε πολύ συχνά, και δη σε τηλεοπτικά ρεπορτάζ.
Πάντως, αν είτε η διοίκηση, είτε η ιδιοκτησία του καναλιού είχε κάποιο θέμα...ανταγωνιστικότητας με τον Αιμίλιο Λιάτσο, αυτό θα το μάθουμε μόνο όταν ο ίδιος αποφασίσει να το πει...

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
"Ο κ. Λιάτσος ζήτησε να λυθεί η συνεργασία του με το Star γιατί επιθυμεί να αφιερώσει όλο του τον χρόνο στην εφημερίδα του Παρασκευή + 13.
Η σημερινή πολιτική και οικονομική συγκυρία δεν του δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται συγχρόνως και στα δύο του καθήκοντα.
Το Star με λύπη αποδέχθηκε το αίτημά του, τον ευχαριστεί για την 8χρονη συνεργασία και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας του Star, άλλωστε συνδέεται με στενή φιλία με τη διοίκηση του καναλιού. "
Πηγή: zappit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin