Ads 468x60px

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο Λιβιεράτος "επιτίθεται" στη Σκορδά και στο Star! Τι λέει για Αδάμ και Βίσση; δείτε τα 4 video

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Μια συνέντευξη που εξελίχθηκε σε λογομαχία μεταξύ των παρουσιαστών και του τραγουδιστή!
Καλεσμένος της Φαίης και του Γιώργου ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος. Πολύ γρήγορα όμως, το ωραίο κλίμα έδωσε τη θέση του σε εκνευρισμό, λογομαχία και χαμόγελα με δόντια ...σφιγμένα.

Όλα άρχισαν όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο τραγουδιστής και κατά πόσο αυτές έχουν παρερμηνευθεί και αλλοιωθεί από τους δημοσιογράφους. Πιο πρόσφατο παράδειγμα οι δηλώσεις που είχε κάνει για την Άννα Βίσση, την οποία ο Λάμπης είπε ότι εκτιμά ιδιαίτερα...


Αφού λοιπόν έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με το συγκεριμένο θέμα, κουβέντα στην κουβέντα, άρχισε να μιλάει για τους δημοσιογράφους του Star και το δελτίο ειδήσεων, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις όπως: "Το Star δεν κάνει καλή δημοσιογραφία, τα βάζει όλα σε ένα καλάθι! Όταν θέλει σε τσακίζει. Έχω άλλο χιούμορ από το μπας κλας χιούμορ του Star. Εγώ έχω μεγαλώσει με το χιούμορ του Φρέντυ Γερμανού και του Αρκά".


Κι ενώ οι τόνοι είχαν ήδη ανέβει, η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά του κι εκεί ο Λάμπης Λιβιεράτος είπε ορθά - κοφτά ότι δεν είναι μαζί με την Εύη Αδάμ!


Κάποια σχόλια της Φαίης ότι έχει γίνει έξαλλος και η επιμονή της για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον χωρισμό προκάλεσαν την έκρηξη του τραγουδιστή. "Προσπαθείς κι εσύ να με παρερμηνεύσεις αλλά ευτυχώς είναι live! Μην πας να μου βάλεις στο στόμα λεέξεις που δεν είπα αγάπη μου! Έχουμε εξαντλήσει το θέμα αλλά επιμένετε! Τίποτα άλλο δεν έχουμε να πούμε;", είναι μερικά μόνο από όσα είπε...


Πηγή: zappit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin