Ads 468x60px

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Νέο θρίλερ με τον Αίαντα Μανθόπουλο

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Στο εδώλιο ο ηθοποιός μετά από μήνυση της πρώην συντρόφου του...
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Αίαντα Μανθόπουλου και της πρώην συζύγου του έρχονται στο προσκήνιο. 
Ο γνωστός ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, μετά από μήνυση που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του Δέσποινα Παπαθανασίου.
Το ζευγάρι που έχει ένα ανήλικο παιδί είχε χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο πριν από δυο χρόνια.
Η πρώην σύζυγός του γνωστού ηθοποιού είχε κατηγορήσει τον ίδιο και την μητέρα του για σεξουαλική παρενόχληση του παιδιού της. 
Βάσει αυτών των καταγγελιών, τις οποίες είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ο Αίας Μανθόπουλος, το Πρωτοδικείο Αθήνας είχε απαγορεύσει την επικοινωνία του με το παιδί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο γνωστός ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, καθώς και σε βάρος δυο παιδοψυχιάτρων που συνέταξαν εκθέσεις για τη σεξουαλική μεταχείριση του παιδιού. 
Στη δίκη είχε αθωωθεί η μητέρα του παιδιού και οι παιδοψυχιάτροι, αλλά είχαν ακουστεί σκληρά λόγια και από τις δυο πλευρές. 
Ωστόσο, μετά από δυο χρόνια, η Δέσποινα Παπαθανασίου περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, με αποτέλεσμα ο Αίας Μανθόπουλος να καθίσει στο εδώλιο στις 4 Νοεμβρίου.
Πηγή: tlife

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin