Ads 468x60px

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ισχυρό πρέσινγκ του STAR στον Ευαγγελάτο

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο γνωστός δημοσιογράφος δέχεται ισχυρό πρέσινγκ από τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους.

Ηταν Δεκέμβριος του 2009 όταν ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, όπου για τριάμισι χρόνια παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Από τότε μέχρι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος έχει δραστηριοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία στο Διαδίκτυο ιδρύοντας αρκετά sites, όπως το Newsit, το Zappit, το iatropedia και βεβαίως το T Life μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε αρκετές μάλιστα συζητήσεις με τους στενούς συνεργάτες του ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει δηλώσει το πόσο ευχαριστημένος είναι από αυτήν τη νέα επαγγελματική δραστηριότητά του και πως δεν του λείπει, τουλάχιστον προς το παρόν, η τηλεόραση.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες και μετά την αποχώρηση του Αιμίλιου Λιάτσου από το STAR φούντωσαν τα σενάρια που θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να αναλαμβάνει την παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. Αλλωστε, στο τιμόνι του ενημερωτικού τομέα του STAR βρίσκεται ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ευαγγελάτο πριν από πολλά χρόνια στο ΣΚΑΪ και μάλιστα έχοντας καταφέρει τότε το δελτίο ειδήσεων να πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση.

Λογικό λοιπόν είναι οι υπεύθυνοι στο STAR να θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων, εφόσον μάλιστα τον τελευταίο καιρό στο κανάλι της Κηφισιάς σκέφτονται να αλλάξουν το ύφος της ενημέρωσης και να την εμπλουτίσουν με πιο κοινωνική θεματολογία, χωρίς βεβαίως να αφήσουν εντελώς το κομμάτι του lifestyle, που είναι και το σήμα κατατεθέν του. Η εεμφάνιση λοιπόν του Νίκου Ευαγγελάτου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR την Τετάρτη φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια που θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο να αναλαμβάνει την παρουσίασή του. Να σημειώσουμε δε ότι στο κανάλι της Κηφισιάς παρατήρησαν πως την ώρα εμφάνισης του Ευαγγελάτου, ο οποίος μίλησε στο δελτίο για το κούρεμα του χρέους, υπήρξε άνοδος στην τηλεθέαση.

Λογικό είναι λοιπόν στο STAR το να θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να κάτσει στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου και να το οδηγήσει εκεί όπου επιθυμούν. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», η πρόταση έγινε πριν από μέρες στον γνωστό δημοσιογράφο από στελέχη του σταθμού και ξεκίνησε η πίεση για να πει το «ναι».


Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ FLASH

Ωστόσο, παρά την έντονη πίεση, ο Ευαγγελάτος αυτήν την περίοδο έχει στραμμένο το βλέμμα του αλλού. Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του blog στο Διαδίκτυο πως, «όταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια σταμάτησε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, σας έγραψα ότι πήρα τη συνειδητή απόφαση να αφιερώσω όλον μου τον χρόνο στο Internet».

Και μάλιστα, σε άλλο σημείο του άρθρου του αποκαλύπτει πως «είχα γράψει αρκετές φορές ότι θα ξανασκεφτώ την τηλεόραση έπειτα από πολύ καιρό και μόνο σε σχέση με όσα προσπαθώ να κάνω στο Διαδίκτυο, αλλά το ραδιόφωνο ήταν κάτι που θα ήθελα να κάνω πιο άμεσα», για να προσθέσει παρακάτω στο ίδιο άρθρο του πως «αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση ενός ιστορικού και έγκυρου ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές σταθμού, του FLASH. Ο FLASH κάνει φέτος μια μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης. Συμφώνησα με τους υπευθύνους του σταθμού να αναλάβω μία καθημερινή εκπομπή 10 με 11 κάθε πρωί».

Είναι σαφές λοιπόν ότι παρά την έντονη πίεση του STAR, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει αποφασίσει να παραμείνει έντονα ενεργός στον χώρο του Διαδικτύου αλλά και των ερτζιανών μέσα από τη συχνότητα του FLASH.

Από την άλλη μεριά όμως, στο κανάλι της Κηφισιάς και εν όψει των αλλαγών που θέλουν να κάνουν στο ύφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων συνεχίζουν να επιθυμούν τη συνεργασία με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Και μπορεί προς το παρόν να αντιστέκεται στις πιέσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Πηγή: dete

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin