Ads 468x60px

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Star Style! Tι φόρεσαν οι celebrities αυτή την εβδομάδα; Δες τις πιο καλοντυμένες...

Οι celebrities αναμφισβήτητα κάνουν μόδα αφού έχουν τη δυνατότητα να φοράνε ρούχα υψηλής ραπικής σε κάθε τους εμφάνιση. Ακόμα κι αν δεν κάνουν πάντα τις πιο καλόγουστες επιλογές σίγουρα φροντίζουν να επιλέγουν από ό, τι πιο μοδάτο και επίκαιρο στον χώρο της μόδας. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι φορές που οι σχεδιαστές μόδας παραχωρούν ρούχα τους σε celebrities ώστε να προμοτάρουν τις συλλογές τους. Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις ποιοί αποφασίζουν για εκείνους και για το τί θα επιλέξουν να φορέσουν αυτό που μπορείς να κρίνεις είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το TLife όπως συνηθίζει κάθε εβδομάδα σου συγκεντρώνει σε ένα άρθρο τις πιο καλοντυμένες της εβδομάδας που μας πέρασε. H Alexa Chung επέλεξε ένα πολύ γλυκό φόρεμα με λεπτό πουά και το συνδύασε με μεταξωτό πουκάμισο φορεμένο από μέσα. Αναμφισβήτητο trend της σεζόν ο κλειστός γιακάς στο λαιμό με όνομα "peter pan"! Toν ίδιο γιακά βλέπουμε και στο σύνολο της Εmma Roberts που φόρεσε στενό glitter φόρεμα του οίκου Miu Miu.


H Leighton Meeste φόρεσε Jason Wu σύνολο και το συνδύασε με πέδιλα και τσάντα του οίκου Jimmy Choo. Αξίζει να αναφερθεί πως τα πέδιλά της είναι από την συλλεκτική συλλογή που έβγαλε ο οίκος. H Felicity Jones με φόρεμα που σε ταξιδεύει σε ζούγκλα των σχεδιαστών Dolce& Gabbana κέρδισε τις εντυπώσεις. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι η διακριτική διαφάνεια.



Τις εντυπώσεις αναμφισβήτητα κέρδισε για ακόμη μία φορά η Kate Middleton η οποία επέλεξε κατακόκκιη maxi τουαλέτα αγγλίδας σχεδιάστριας που είδε τις πωλήσεις της εταιρίας της με το όνομα Beulah να εκτοξεύονται. Woman in red και η Κim Kardashian που σαφέστατα δεν συγκρίνεται με την κομψότητα της Kate αλλά η επιλογή της παραμένει καλαίσθητη. Το φόρεμά της σε σκούρο κόκκινο είναι Roland Mouret.



H Katy Perry φόρεσε σκούρο μαύρο καλσόν ώστε να αναδείξει σωστά το έντονο χρώμα του φορέματος Giambattista Valli. Τα φορέματα σε τόσο έντονη απόχρωση είναι καλό να συνδυάζονται το χειμώνα με σκούρο καλσόν ώστε να μην χάνουν το στιλ τους. Eνώ η Katie Holmes που κι αυτή συνδύασε το φόρεμά της με μαύρο καλσόν, επέλεξε ένα μπλε σκούρο αρκετά εφαρμοστό φόρεμα.



Η Βlake Lively που η κολοκύθα προδίδει πως γιορτάζει κι εκείνη το Halloween φόρεσε μαύρο παντελόνι από τη σειρά Denim της Victoria Beckham και το συνδύασε με τσάντα Chanel και ασπρόμαυρες πλατφόρμες, Τheodora and Callum. Chanel επέλεξε και η Diane Kruger, μόνο που αυτή έκανε ένα total look με την υπογραφή του γαλλικού οίκου.



Η Demi Moore που απασχόλησε με το χαμηλό βάρος της φόρεσε κόκκινο φινετσάτο φόρεμα Ζac Posen. Ενώ η  Miranda Kerr δεν μπορείς να μη παραδεχτείς πως μαγνητίζει με την φούξια maxi τουαλέτα του οίκου Michael Kors.



Πιο απαλές αποχρώσεις συναντάμε εδώ με την Rosie Hunington Whiteley να επιλέγει φόρεμα Richard Nicoll και να το συδνυάζει με πολύ κομψές γόβες Salvatore Ferragamo. Στα ίδια χρώματα κινήθηκε και η Taylor Swift που φόρεσε ένα cocktail dress με την υπογραφή Contrarian.



H Kate Bosworth έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση από όλες μπλέκοντας πολύ σωστά χρώματα και επιλέγοντας ένα από τα πιο μοδάτα trends το belly bering που θέλει ένα μικρό κομμάτι της κοιλάς να εκτίθεται. To σύνολό της φέρει την υπογραφή Proenza Shoulder. Και η Freida Pinto με πολύ chic λευκό φόρεμα και παπούτσια σε έντονα χρώματα του οίκου Calvin Klein έκανε σαφέστατα μία πολυ κομψή εμφάνιση.


tlife.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin