Ads 468x60px

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Kι όμως συμβαίνει... Άστεγος ο αδερφός της Μαντόνα!

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Εκείνη βγάζει εκατομμύρια κι εκείνος είναι άστεγος! Εκείνη είναι η Μαντόνα κι εκείνος... ο αδερφός της! Τουλάχιστον αυτό ιχυρίζεται ο αδερφός της, Άντονι Τσικόνε.

Πρόσφατα η εφημερίδα Michigan Messenger δημοσίευσε ένα άρθρο το οποίο ανέλυε την πρόσφατη εισροή αστέγων στο βόρειο προάστιο. Μάλιστα, το άρθρο εστίαζε σε μια συνέντευξη ενός αστέγου, του αδερφού της Μαντόνα!

Ο Άντονι Τσικόνε είπε ότι η οικογένειά του του γύρισε την πλάτη και συνέχισε λέγοντας: "Νομίζετε ότι δεν έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση εκατομμύρια φορές; Ότι η αδερφή μου είναι δισεκατομμυριούχος κι εγώ μένω στους δρόμους;".

Η τελευταία δουλειά που έκανε ο αδερφός της Μαντόνα ήταν στο οινοποιείο της οικογένειας το οποίο και έκλεισε ενάμιση χρόνο περίπου με αποτέλεσμα σήμερα ο άνθρωπος αυτός να κοιμάται κάτω από γέφυρες.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα για την Μαντόνα. Κατά το παρελθόν και ο άλλος της αδερφός Κρίστοφερ Τσικόνε εξέδωσε ένα βιβλίο το οποίο μιλούσε για την Μαντόνα με καθόλου κολακευτικά λόγια. Ο τίτλος του βιβλίου ήταν "Life with my sister Madonna". Μεταξύ άλλων, το βιβλίο περιείχε και φωτογραφικό από τα παιδικά χρόνια της Madonna και των αδερφών της...
Πηγή: tlife

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin