Ads 468x60px

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ποιά είναι η καλύτερη εταιρεία στον κόσμο για να δουλεύει κανείς;

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας βρίσκεται, η Microsoft και οι υπόλοιπες που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι οι: SAS, NetApp, Google και Fedex Express.

Ακολουθούν οι εταιρείες Cisco, Marriott, McDonald's, Kimberly-Clark, SC Johnson, Diageo, American Expresss, Medtronic, Intel, Hilti, 3M, Telefonica, National Instruments, Mars, Accenture, Roche, Novo Nordisk, The Coca Cola Company, Atento και Quintiles.

Η λίστα World's Best Multinational Workplaces αποτελεί την πρώτη ενιαία λίστα σε παγκόσμιο επίπεδο αφού είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον και βασίζεται σε έρευνα των απόψεων εργαζομένων σε χιλιάδες εταιρείες, σε 45 χώρες και σε έξι ηπείρους.

Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια γι' αυτήν τη λίστα πρέπει να διακριθεί σε πέντε τουλάχιστον εθνικές λίστες ως Best Workplaces, δηλαδή να βραβευθεί για το καλό της εργασιακό περιβάλλον στην εθνική έρευνα 5 τουλάχιστον χωρών, να απασχολεί 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.
Πηγή: newsit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin