Ads 468x60px

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πέθανε ξαφνικά στα 30 του ο ιδιοκτήτης του Romeo Νίκος Γιγουρτάκης


Ο 30χρονος επιχειρηματίας "είπε" πολύ ξαφνικά το αντίο καθώς μέχρι νωρίς την Τρίτη (12.10) ήταν μια χαρά, πήγε μάλιστα και στο γυμναστήριο, σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον.Όμως το βράδυ της ίδιας μέρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.


"Ήθελα την ανεξαρτησία μου"


Ο Νίκος Γιγουρτάκης γεννήθηκε το 1981 και είχε πάρει δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University."Ο λόγος που συνέχισα τις σπουδές μου στο εξωτερικό ήταν ότι ήθελα την ανεξαρτησία μου. Δεν είχα "κολλήματα", δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τις παρέες μου. Άλλωστε, ήξερα καλά αγγλικά. Απλώς ήθελα να τελειοποιήσω τις σπουδές μου και να αλλάξω το lifestyle μου", είχε δηλώσει στο παρελθόν ο γνωστός επιχειρηματίας.


Το "παραμύθι" του "Μr Romeo"


Λάτρης της καλής ζωής, αλλά και των γυναικών, ο Νίκος εθεωρείτο από τους πιο περιζήτητους ζεν πρεμιέ της Αθήνας. Ο ίδιος συνήθιζε να απασχολεί τις κοσμικές στήλες είτε με την προσωπική του ζωή, είτε με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις.Όταν τον είχαν ρωτήσει αν πράγματι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Εspresso, πώς... "στα πουκάμισα δε δίνω μεγάλη σημασία, ενώ μια σύντροφος έχει ψυχή", τονίζοντας παράλληλα πώς το πρόσωπό του ήταν "παρεξηγημένο".Δεν ήταν μονογαμικός, αλλά ποτέ δεν το αρνήθηκε, όπως είχε δηλώσει, όπως επίσης δεν έκρυβε και το γεγονός ότι "είχε φάει πολλές χυλόπιτες"!Κατά καιρούς του είχαν αποδοθεί σχέσεις με γνωστές καλλιτέχνιδες αλλά και μοντέλα, όπως η Χριστίνα Κολέτσα, η Έφη Κυριάκου και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Τα ειδύλλια του ήταν συνήθως μικρής διαρκείας, πάντα όμως έντονα δίπλα σε αναγνωρίσιμα και εκρηκτικά πρόσωπα. Λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων, ο Mr Romeo όπως τον χαρακτήριζαν, οδηγούσε μια ασημί Hummer. Όσο για τις διακοπές του; Πρώτος του και εξωτικός προορισμός ήταν το Μπαλί, σε ένα πολυτελέστατο resort το Majapahit Beach Villas, με 4 πολυτελείς βίλες πάνω στη θάλασσα.


Τα πολυτελή συγκροτήματα είχαν επισκεφτεί στο παρελθόν επώνυμοι όπως  η Έλλη Στάη με το Νίκο Γουλανδρή, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ναταλία Γερμανού αλλά και ο Νίκος Βέρτης.Ο Νίκος όμως δεν απέρριπτε και την πατρίδα του αφού διατηρούσε δύο καταπληκτικά σπίτια στη Σίφνο (που είναι το αγαπημένο του νησί) και στα Χανιά της Κρήτης απ’ όπου κατάγεται. 


Fashion icon ή απλά τρόπος ζωής


"Τα τατουάζ για μένα είναι τρόπος ζωής, με χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο. Μερικά από αυτά που έχω συμβολίζουν κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Δεν νομίζω πάντως ότι υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες", είχε πει στο παρελθόν ο 30χρονος επιχειρηματίας δίνοντας τη δική του απάντηση στο τι σημαίνουν τα τατουάζ γι' αυτόν.Μάλιστα, ο ίδιος φρόντιζε και αγαπούσε το σώμα του, καθώς γυμναζόταν σχεδόν σε καθημερινή βάση ενώ λάτρευε τα θαλάσσια σπορ.Για όλους όσους τον χαρακτήριζαν metrosexual, ο Νίκος είχε τη δική του, αφοπλιστική απάντηση, τονίζοντας ότι δεν είναι ο τύπος που θα βάλει κρέμες ή θα πάει σε πλαστικό, απλώς πρόσεχε το σώμα και τη διατροφή του.Σίγουρα, το look "μοϊκάνα", αλλά και και τα ασημί ή μόβ μαλλιά που είχε τολμήσει στο παρελθόν, τον έχουν σημαδέψει στη μνήμη μας ως ένα από τους πιο εκκεντρικούς νέους επιχειρηματίες.Εκτός όμως από τις ώρες που αφιέρωνε στο γυμναστήριο, η κυριότερη καθημερινή του ασχολία ήταν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, καθώς είχε στην ιδιοκτησία του, μαζί με τον πατέρα του Τάκη, το νυχτερινό κέντρο Romeo, -αλλά και άλλα λιγότερο γνωστά.


Χαμός στο facebook και twitter με την είδηση του θανάτου του


Τόσο στο facebook, όσο και στο twitter, φίλοι και γνωστοί του Νίκου δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό τα posts, αναφερόμενοι στον ξαφνικό θανατό του, αποχαιρετώντας τον ο καθένας με τον τρόπο του. Δεν μπορούν να πιστέψουν το τι μπορεί να συμβεί από τη μία μέρα στην άλλη, όπως λένε.Όλοι οι φίλοι του μιλούν για το χιούμορ που τον διέκρινε, μη μπορώντας να πιστέψουν το άδικο τέλος του, που ήρθε τόσο νωρίς.Δυστυχώς, το να γίνει κάποια στιγμή πατέρας, ένα από τα όνειρα του, δε κατάφερε να το πραγματοποιήσει.


cosmo.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin