Ads 468x60px

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Μ. Κεφαλογιάννης: φύγε θα σε πλακώσω, Β. Παπανδρέου: δεν πας στο διάολο μαλ...!

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Ένα απίστευτο επεισόδιο (με απειλές για χειροδικία και ύβρεις!) φέρεται να διαδραματίσθηκε σήμερα μεταξύ της προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Βάσως Παπανδρέου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με βουλευτές. 
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής μάλιστα, μίλησε και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κεφαλογιάννης φέρεται να ρώτησε «θα γίνεις ποτέ πρόεδρος;» την κ. Παπανδρέου (όταν θέλησε να παρέμβει και η πρόεδρος της Επιτροπής δεν του έδινε τον λόγο) η οποία του απάντησε σε πολύ επιθετικό ύφος: «Τραμπούκος σαν εσένα δεν μπορώ να γίνω. Κανείς δεν θα σας ακούσει και δεν σας παίρνει στα σοβαρά»!
Εξίσου επιθετική ήταν η ανταπάντηση του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη: «Έχετε απωλέσει τη σοβαρότητά σας και αν δεν μπορείτε να φύγετε από το έδρανο του προέδρου και να προεδρεύσει άλλος. Να είστε σοβαρή και όχι η Βάσω Παπανδρέου», για να εκτιμήσει η κ. Παπανδρέου ότι ο κ. Κεφαλογιάννης αυτοχαρακτηρίζεται τραμπούκος.
Ακολούθησε ο εξής διάλογος, ο οποίος εάν πραγματικά διαμείφθηκε μόνο με κοινοβουλευτικό διάλογο δεν μοιάζει:
Μανώλης Κεφαλογιάννης: φύγε από δω μην σε πλακώσω
Βάσω Παπανδρέου: Δεν πας στο διάολο ρε μ...
Μανώλης Κεφαλογιάννης: Να σταματήσετε να φέρεστε ανοήτως, είστε η χειρότερη πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών υποθέσεων
Βάσω Παπανδρέου: Δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί του κ.Κεφαλογιάννη
Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ούτε εμένα με ενδιαφέρει η ύπαρξή σας, δεν σας υπολογίζω καθόλου και δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχετε
Βάσω Παπανδρέου: Δεν θα ξαναανεχτώ απειλές και τσαμπουκάδες. Η ΝΔ να μαζέψει τον βουλευτή της
Μανώλης Κεφαλογιάννης: Δεν είναι δυνατόν να λέει η πρόεδρος σε μένα εδώ μέσα δεν πας στο διάολο ρε μαλ...
Ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης πάντως διέψευσε κατηγορηματικά ότι απείλησε με χειροδικία την κ. Παπανδρέου και ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ότι «τις γυναίκες δεν τις χτυπάς ούτε με τριαντάφυλλο».
Ο "εκρηκτικός" διάλογος φαίνεται να έληξε όμως με παρέμβαση του παριστάμενου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη, ο οποίος ζήτησε να απαλειφθούν από τα πρακτικά οι συγκεκριμένες εκφράσεις. 
Πηγή: star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin