Ads 468x60px

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η εξομολόγηση του Πάνου Κιάμου στην Δούκισσα Νομικού


Στην ραδιοφωνική εκπομπή της Δούκισσας Νομικού στον Play βρέθηκε καλεσμένος ο Πάνος Κιάμος και μεταξύ άλλων μίλησε για την δουλειά του και την οικογενειακή του ζωή.
Για τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα της Δούκισσας, Νίκο Νομικό, είπε: «Ο πατέρας σου με έχει ανεβάσει σε αναψυκτήριο και τραγουδούσα σε ηλικία 9 χρονών με κοντό παντελονάκι».
Βέβαια, κατά την διάρκεια της εκπομπής μίλησε για τα μουσικά του ακούσματα και ποιους θεωρεί σταρ της μουσικής βιομηχανίας: «Για μένα δεν υπάρχει σταρ. Ειδικά στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό ένας ήταν σταρ και έφυγε, ο Μάικλ Τζάκσον. Άκουγα πάρα πολύ Στίβι Γουόντερ, από τον οποίο θεωρώ ότι έχω πάρει στοιχεία. Μεγάλωσα με πολύ ελληνική και ξένη μουσική».
Όσο για την εποχή που πήγαινε σχολείο χαρακτήρισε τον εαυτό του «ψιλοφύτουλα» ενώ αν δεν γινόταν τραγουδιστής, δήλωσε ότι: «θα ήμουν παραγωγός ραδιοφώνου. Πραγματικά επειδή αγαπώ τη μουσική, θεωρώ το ραδιόφωνο ένα μαγικό μέσο. Και θα ήταν υπέροχο να μπορώ να ταξιδεύω τον κόσμο με μουσική, ένα δίωρο την ημέρα».
Μιλώντας για την οικογένειά του και τα 3 πλέον παιδιά του χαρακτήρισε την ζωή τους «ψιλοζούγκλα» και αποκάλυψε: «Όταν ήρθε το πρώτο δεν το πήρα αγκαλιά. Φοβόμουν να την πάρω αγκαλίτσα. Λες το πρώτο είναι, μετά θα ξέρω. Κάθε γέννηση έχει μια ομορφιά. Μας έδωσε μια ομορφιά, ένα φτερούγισμα…» ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε: «Με κάνει καλύτερο άνθρωπο, μου έδωσε ένα στόχο στη ζωή μου. Πλέον παύεις να είσαι για τον εαυτό σου. Σε βοηθάει πάρα πολύ αυτό το πράγμα».
Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πρώτα του βήματα λέγοντας:
«Πίεζα να πω παραπάνω τραγούδια» ενώ για το ενδεχόμενο αν ξεκινούσε σήμερα αν θα επέλεγε να δηλώσει συμμετοχή σε ένα talent show, πρόσθεσε: «Αν ήμουνα 18 χρονών θα πήγαινα. Γιατί 18 χρονών είσαι σε μια ηλικία να τα κατακτήσεις όλα. Τώρα όμως βλέπω ότι αυτό είναι ένα λάθος». Όταν η Δούκισσα Νομικού τον ρώτησε ποιον τραγουδιστή ξεχωρίζει από τους νεότερούς του, είπε: «Δεν έχω βρει κάποιον που να πιστεύω πάρα πολύ αυτήν την περίοδο. Καλά στοιχεία δείχνει ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο Δήμος Αναστασιάδης επίσης. Από γυναίκες θεωρώ ότι η Ήβη Αδάμου έχει να δώσει πάρα πολλά. Η Ήβη είναι καταπληκτική τραγουδίστρια».
Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision απάντησε: «Η Eurovision είναι θέμα οπτικοακουστικό. Έχουμε καλλιτέχνες που μπορούν να το στηρίξουν καλύτερα αυτό το πράγμα. Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με μια μπαλάντα ή ένα πιο ερμηνευτικό τραγούδι».

Πηγή: Yupi.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin