Ads 468x60px

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Γεννήθηκε ο Ρουβάς junior! Να τους ζήσει!

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Η Κάτια είχε πόνους από το πρωί της Παρασκευής και ο αγαπημένος της Σάκης θεώρησε σωστό να αναβάλει την τελευταία εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη καθώς έφτασε η ώρα που η μικρή Αναστασία θα γνωρίσει το νέο της αδερφάκι!

Ο γιος του Σάκη γεννήθηκε σήμερα μετά τις 11 το πρωί με καισαρική τομή και η διαδικασία κράτησε τουλάχιστον 15 ώρες. Η Κάτια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό με βάρος 3,3 κιλά και από το πλευρό της δεν έλειψε ούτε στιγμή ο σύντροφός της.

Ο Ρουβάς junior αποφάσισε να έρθει λίγο νωρίτερα στον κόσμο. Η Κάτια αν και ήταν στο μήνα της, ο γιατρός της υπολόγιζε να γεννήσει την ερχόμενη Πέμπτη. Μία μέρα δηλαδή πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστή στην Αθήνα.

Το ζευγάρι έφτασε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 11 στο μαιευτήριο Λητώ. Ο Σάκης και η Κάτια μπήκαν από την πίσω πόρτα για να μην τραβήξουν την προσοχή αλλά ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφό...

Οι συνεργάτες του τραγουδιστή μάλιστα έγραψαν στο twitter στις προσωπικές τους σελίδες ότι κάτω από άλλες συνθήκες θα στεναχωριόντουσαν που δεν θα εμφανιστούν το βράδυ στο μαγαζί. Η χαρά τους όμως είναι μεγάλη που πλέον ο Σάκης θα έχει ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια.

Από το πρωί, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στο μαιευτήριο, στο πλευρό του Σάκη και της Κάτιας. Βέβαια, δεν μάθαμε σε ποιον μοιάζει το μωρό αλλά σίγουρα θα είναι το ίδιο όμορφο με τους γονείς του!
Πηγή: tlife

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin