Ads 468x60px

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Λάκης Γαβαλάς: Η άνοδος και η πτώση του - Φωτογραφίες


Σαν “βόμβα” στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας έσκασε η είδηση για τη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά ξημερώματα του Σαββάτου για χρέη στο Δημόσιο. Οι άντρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ τον έπιασαν κατά την επιστροφή του από το νυχτερινό κέντρο “Διογένης”.

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες και σχεδιαστές της χώρας και παρά τα οικονομικά προβλήματα που είχε μετά τη χρεοκοπία του, λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα φθάναμε ως τη σύλληψή του. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, ο ίδιος μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Media με τη συμμετοχή του στο “Fab5” και είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.


Τα χρόνια της δόξας

Ο Mr Lak όπως έχει γίνει γνωστός o Γαβαλάς, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες μάρκες του εξωτερικού και έχει ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στυλ και τις εκκεντρικές εμφανίσεις του. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα της μόδας στη χώρα και έχει ζήσει μια πλουσιοπάροχη ζωή με πολλές ανέσεις και χλιδή. Ο ίδιος είναι λάτρης της μόδας και προσπαθεί πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές του εμφανίσεις.


Μερικές από τις πολυτελείς φίρμες που έχει συνεργαστεί είναι η βρετανική Burberry, η ιταλική D&G, η DSquared και η Μοschino Love, ενώ, πελάτες του είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.


Η πτώση

Για αρκετά χρόνια, ο Λάκης Γαβαλάς ήταν από τα πιο δυνατά πρόσωπα στο χώρο της μόδας, αλλά η κρίση φαίνεται πως χτύπησε και τις δικές του επιχειρήσεις κι έτσι πριν από μερικούς μήνες κήρυξε πτώχευση, κάνοντας αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος λίγο καιρό αργότερα ζήτησε “δημόσια συγνώμη” από όσους χρωστούσε και αποκάλυψε πως έχει βάλει “ό,τι έχει και δεν έχει ενέχυρο για την εταιρεία του”. Ενώ, είχε μιλήσει και στον Γιώργο Σατσίδη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, λέγοντας χαρακτηριστικά το εξής: “Οι βρυκόλακες του Twilight ωχριούν μπροστά σε αυτούς που είχα στην εταιρία μου και μου ήπιαν το αίμα”.


Καταγγελία του βασικού προμηθευτή του

Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια, πως τα χρέη του Λάκη Γαβαλά ήταν πολλά και η καταγγελία του βασικού προμηθευτή της εταιρείας του έφερε πριν μερικές μέρες νέα στοιχεία στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σύρος επιχειρηματίας Αμπελγάνι Αλμάνλα στην εφημερίδα “Καρφί” οι χειρισμοί του Λάκη Γαβαλά τον έχουν φέρει σε αδιέξοδο και δεν του επιτρέπουν να πληρώσει ούτε τους εργαζομένους του.


Ο βασικός προμηθευτής της σειράς ρούχων “Lak χειμώνας - καλοκαίρι 2011” μίλησε για το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Λάκη Γαβαλά. “Ήμασταν οι κατασκευαστές της σειράς Lak για το χειμώνα και το καλοκαίρι του 2011. Τα ρούχα που παρουσίασε ο κ. Γαβαλάς στην επίδειξη μόδας στην Πέτρου Ράλλη ήταν όλα δικά μας. Του δώσαμε εμπόρευμα 150.000 ευρώ και μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ... Τα πούλησε όλα αλλά εμείς δεν πήραμε φράγκο. Όλες οι επιταγές που μας έδωσε σφραγίστηκαν από τις τράπεζες”, ανέφερε ο προμηθευτής.








0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin