Ads 468x60px

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Χριστίνα Λαμπίρη: Έφερε τα Χριστούγεννα στο Πικέρμι


Το επίσημο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Εμπορικό Κέντρο Πικερμίου έγινε διά χειρός της Χριστίνας Λαμπίρη και του επιχειρηματία συζύγου της και πρώην δημάρχου της πόλης Θανάση Αδαμόπουλου.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο εμπορικό κέντρο στο Πικέρμι, παρευρέθηκε πλήθος φίλων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Μια εντυπωσιακή φάτνη, ένα υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πικερμίου, ζωντανή μουσική από τον DJ Garo και πλούσιος μπουφές υποδέχονταν τους φίλους του εμπορικού κέντρου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πουν τα κάλαντα και να φωτογραφηθούν με τον Αϊ-Βασίλη που τους μοίραζε δώρα.

Ο Θανάσης Αδαμόπουλος, ιδιοκτήτης και ψυχή των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου, τόνισε: «Από καιρό θέλαμε να διοργανώσουμε μια γιορτή χαράς και αλληλεγγύης για τους ανθρώπους και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας. Η τοπική αγορά, ακόμη και εν μέσω κρίσης, προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για αγορές ποιοτικών προϊόντων. Στόχος μας είναι να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής μας, να εμπιστευτεί και να στηρίξει την τοπική αγορά, και να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις οικονομικές δυσκολίες».

Επίσης μαζί με τη Χριστίνα Λαμπίρη κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να στηρίξουν το «Περίπτερο της Αγάπης», που λειτουργεί δίπλα στο ΕΚΑΒ, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες και συνανθρώπους μας με οικονομικά προβλήματα.


Πηγή: espresso

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin