Ads 468x60px

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

David Beckham: Δεκαεπτά εκατομμύρια στα πόδια του

Beckam - dekaepta ekatommuria sta podia tou
Μηνιαίες απολαβές 800.000 ευρώ προβλέπει το συμβόλαιο, διάρκειας δεκαοκτώ μηνών, του Ντέιβιντ Μπέκαμ από την γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα της Paris Saint-Germain.

Η εφημερίδα Le Parisien χαρακτηρίζει την υπογραφή, «ιστορική στιγμή» για το γαλλικό ποδόσφαιρο, αλλά ήδη υπάρχουν αντιδράσεις από πολιτικούς στην Γαλλία που θεωρούν «σοκαριστικό» το ύψος των απολαβών.

Οι καθαρές απολαβές υπολογίζονται στα 4,3 εκατ. ευρώ για ένα χρόνο. Ωστόσο το κομπόδεμα του βρετανού σταρ των γηπέδων μπορεί να φθάσει και τα 17 εκατομμύρια ευρώ κατά την 18μηνη παραμονή του στην γαλλική ομάδα, αν υπολογιστούν και τα έσοδα από την πώληση σχετικών προϊόντων.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μπέκαμ, το συμβόλαιο του οποίου με την αμερικανική ομάδα Los Angeles Galaxy λήγει στις 31 Δεκεμβρίου, «ενέδωσε στις γαλλικές πιέσεις» και όπως αναφέρει η Parisien είπε το «ναι». Μένουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν αλλά η μεταγραφή του θεωρείται «βέβαιη κατά 99%» σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τα στελέχη της Paris Saint Germain ψάχνουν ακόμη την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουν επισήμως την άφιξη του «σταρ», κάτι που σύμφωνα με ορισμένες πηγές ίσως γίνει στο τέλος της εβδομάδας, εν είδει χριστουγεννιάτικου δώρου για τους οπαδούς. Αλλά είναι επίσης πιθανό η επίσημη ανακοίνωση να γίνει αρχές Ιανουαρίου, με την καινούργια χρονιά.

Εν αναμονή λοιπόν της άφιξης επί γαλλικού εδάφους του γκλάμορους ζευγαριού Ντέιβιντ και Βικτόρια (πρώην «spice girl» με αδυναμία σε οτιδήποτε... πανάκριβο) και φυσικά των παιδιών τους, τα γαλλικά μέσα έχουν αρχίσει να θέτουν ερωτήματα όπως: ποιος θα ωφεληθεί εν τέλει περισσότερο από την μεταγραφή; Η Paris Saint Germain ή το δίδυμο Ντέιβιντ-Βικτόρια, που όπως σημειώνει η Figaro, περισσότερο και από ζευγάρι είναι μια «μάρκα» που πουλάει...τρελά.


Πηγή: dailynews24

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin