Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Δέσποινα Βανδή: Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντέμη - Φωτογραφίες

Apokaliptiki i Despoina Vandi
Ως άλλη «Βασίλισσα του παραμυθιού» φωτογραφήθηκε για το περιοδικό LifeStyle η Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα και τα παιδιά της και εξομολογήθηκε ότι «είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Ντέμη».


Η «ερωτευμένη» Δέσποινα δίνει τη δική της απάντηση στην ερώτηση αν ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; «Μα, ο έρωτας θα πέθαινε από μόνος του, ούτως ή άλλως, αν αναφερόμαστε σ’ αυτό το τρελό καρδιοχτύπι του πρώτου χρόνου. Δεν θα περίμενε να εξαφανιστεί μετά τον γάμο. Σημασία έχει το πώς εξελίσσεται ένας έρωτας μετά τα πρώτα δύο χρόνια, όταν πέφτουν πια τα γυαλιά της μυωπίας μας και βλέπουμε τον άλλο με τις κανονικές του διαστάσεις! Αν αυτό που βλέπεις το θέλεις ακόμα στη ζωή σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο» είπε η Δέσποινα Βανδή και εξομολογήθηκε ότι το φλερτ δεν πρέπει να λείπει από τη ζωή ενός ζευγαριού «Είναι σημαντικό ο ένας να συνεχίζει να διεκδικεί τον άλλο. Το δεδομένο είναι αυτό που σκοτώνει έναν έρωτα, όσο κι έναν γάμο. Όταν θεωρήσεις ότι ο άλλος είναι δεδομένος, τότε ο έρωτας ή ο γάμος θα χαθεί».


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για τους δύο «θησαυρούς» της τη Μελίνα και τον Γιώργο. «Η μητρότητα σε αλλάζει ουσιαστικά καθώς το «εγώ» σου μπαίνει σε άλλη τροχιά και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά σου.Τη μητρότητα δεν θα την άλλαζα με κανέναν και για τίποτα στον κόσμο, γιατί χαρίζει σε κάθε μητέρα μεγαλειώδη συναισθήματα».





Πηγή: real

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin