Ads 468x60px

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Μόνικα Μπελούτσι: Ποζάρει ως σύγχρονη Κρουέλα Ντε Βιλ - Φωτογραφίες


Η Μόνικα Μπελούτσι φέρνει μεσογειακό καύσωνα στον βαρύ χειμώνα της Ρωσίας ποζάροντας για τη ρωσική έκδοση του περιοδικού «Tatler» ως σύγχρονη Κρουέλα Ντε Βιλ.
Κι επειδή από μια Κρουέλα δεν μπορεί να λείπει το «αξεσουάρ», κρατά στην αγκαλιά της ένα κουταβάκι Δαλματίας.


Η επιλογή της Ιταλίδας ηθοποιού είναι εντυπωσιακή, όσο όμως και περίεργη. Η Μπελούτσι, καλή φίλη του φωτογράφου Φραντσέσκο Εσκαλτάρ, δέχτηκε την πρόκληση να ποζάρει σ’ ένα περιβάλλον που θυμίζει δεκαετία του ’20, υποδυόμενη την ηρωίδα της ταινίας «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας» του Ντίσνεϊ.

Ομως το εξώφυλλο αυτό, παρ’ ότι η Μπελούτσι κρατά τρυφερά το κουταβάκι, πριν ακόμη κυκλοφορήσει έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις. Οι ζωόφιλοι ισχυρίζονται ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που πολλοί άνθρωποι επιλέγουν ένα κουταβάκι ως δώρο για να το προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο η ταινία την οποία φέρνει στο νου το εξώφυλλο παραπέμπει στην κακιά Κρουέλα, που ήθελε να κάνει παλτό από τα σκυλάκια Δαλματίας.

Στις εσωτερικές φωτογραφίες το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ποζάρει ως femme fatale, με δημιουργίες των επίσης καλών της φίλων Domenico Dolce και Stefano Gabbana.

«Η Μόνικα με το look της αντιπροσωπεύει κατά τη γνώμη μας το made in Italy» δήλωσαν οι διάσημοι Ιταλοί σχεδιαστές.



Πηγή: espresso

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin